Solārijs – veids, lai iegūtu skaistu un vienmērīgu iedegumu

Cilvēcei pašlaik ir zināmi visdažādākie dabiska un skaista iedeguma iegūšanas veidi, un solārijs – ir viens no šādiem izplatītākajiem veidiem. Un ja vēl pavisam nesen salonā Jums ir veikta anticelulīta masāža, Jums ir vērts parūpēties par to, lai savu ķermeni padarītu vēl skaistāku. Šim nolūkam sevišķi ieteicams ir iedegums!

Solārijs: māksla iedegt

Veselīgs, starojošs iedegums ļaus Jums izskatīties un justies daudz pievilcīgākai. Solārijs ir ideāli piemērots speciāliem gadījumiem, piemēram, tādiem, kā kāzas, dzimšanas dienas vai citi notikumi, kad Jums ir jāizskatās iespējami labāk. Solārijs ir izmantojams ziemas mēnešos, kad āda kļūst bāla un neizteiksmīga ultravioletā starojuma iedarbības trūkuma dēļ. Starp citu, skaistu iedegumu Jūs varat iegūt ne tikai ar solārija palīdzību, lai gan tieši solārijs ir visvienkāršākais un ērtākais iedeguma iegūšanas veids. Jūs vienkārši ierodaties skaistumkopšanas salonā „Body Sport” un izvēlaties solāriju – horizontālo vai vertikālo.

Visas mūsu tehnikas iekārtas neatkarīgi no tā, vai Jūs pie mums pasūtāt limfodrenāžu vai sapņojat iegūt krāšņu iedegumu, atšķiras ar augstu kvalitāti, kas tad arī ļauj mums piepildīt visas mūsu apmeklētāju vēlmes.

Kas īsti ir solārijs? Tā ir īpaša iekārta, kurā savietots zināms UV-lampu skaits. Jūs varat pasargāt savas acis no ultravioleto staru iedarbības ar speciālu aizsargbriļļu, apsēju un citu līdzekļu palīdzību, tāpat arī varat lietot apakšveļu, lai no starojuma negatīvās iedarbības pasargātu sava ķermeņa intīmākās zonas. Tas arī viss: Jums tiek nodrošināts lielisks iedegums tikai ar pāris solārija procedūrām.

Mākslīgais iedegums: vai rezultāts ir pūļu vērts?

Mākslīgais iedegums nodrošina nekaitīgu un ērtu iedeguma iegūšanas veidu, nepakļaujot savu ādu UV-starojuma kaitīgajai ietekmei, tomēr Jūs nekad nesasniegsiet dabiska iedeguma efektu. Ir pieejams milzīgs daudzums pārtikas produktu, kas ir pieejami tirgū un kas spēj Jūsu ādai dāvāt veselīgu izskatu un iedegumu, pie kam produkti ir vienlīdz iedarbīgi gan losjonu, smidzināmo līdzekļu un krēmu veidā. Un tomēr, ja Jūs vēlaties īpaši izcelt savu ķermeni pēc veiktas limfodrenāžas, tad Jums visieteicamāk būtu izvēlēties tieši solāriju un vienīgi skaistumkopšanas salonā „Body Sport”!

Vienmēr izvēlieties profesionālu salonu, kas piedāvā anticelulīta masāžu, solārija apmeklējumu un citus ādas kopšanas pakalpojumus. „Body Sport” – tā ir augsta pakalpojumu kvalitāte, pārbaudītas iekārtas un produkcija, kā arī kvalificēti speciālisti!