Trenažieru zāle – ceļš slaidas figūras iegūšanai

Kamēr uz glancētu žurnālu vākiem būs redzamas modeles ar XS figūras siluetu, visapkārt visi būs norūpējušies par tievēšanu. Būs labāk, ja ceļš uz slaidu figūru ies pa pārbaudītām taciņām – piemēram, caur trenažieru zāli, nevis caur gravām un bedrēm, kā, piemēram, necilvēcīgajām diētām. Taču daudzi tūlīt nepiekritīs tam, un izteiks savus argumentus, ka trenažieru zāle uzaudzē muskuļus un neļauj atbrīvoties no liekā svara. Šis apgalvojums ir nepamatots – kā anticellulīta masāža palīdz tikt vaļā no nīstamās „apelsīna miziņas” ādas stāvokļa, tā trenažieru zāle palīdz izveidot sapņu figūru. Taču jānodarbojas ir pareizi un tad drīz būs redzams pozitīvais rezultāts.

Trenažieru zāle – tievējam pēc noteikumiem

No kurienes rodās šie nepatiesie apgalvojumi? Lieta tā, ka daudzi vairākas nedēļas (vai pat mēnešus) staigā uz trenažieru zāli, taču izmaiņas neredz. Lai izgaisinātu maldus, jāizskaidro dažus momentus. Sāksim ar treniņu programmām. Ja Jūs nodarbojaties patstāvīgi, vai vēl sliktāk, nākat uz trenažieru zāli, lai izrādītos, nekāda reāla efekta nebūs.

Svarīgi:

Jānodarbojas pēc speciālas programmas, kuru sastāda profesionāls treneris. Tas, kurš grib iegūt reljefu vēderpresi, nogurdina sevi ar šo vingrojumu, taču profesionālis ieteiks nodarbināt trenažieru zālē visu ķermeni, jo lokāli treniņi nedos efekta.

Svarīgi:

Strādāt ar visām muskuļu grupām.

Ja Jūs cieši nolēmāt tievēt, nevajag sevi mānīt ar domām: „Apēdīšu šokolādīti, pēc tam pasvīdīšu trenažieru zalē un visas kalorijas aizies”. Šī formula nedarbojas. Organisms izmantos treniņiem ogļhidrātus, bet tauku krājumi paliks neskarti.

Svarīgi:

Lai būtu labāks efekts, beidzamajai ēdienreizei jābūt stundu līdz nodarbībām, nākamai – ne ātrāk, kā stundu pēc nodarbībām.

Un atcerieties, lai sasniegtu tievēšanas efektu, jānodarbojas ne mazāk, kā 30-40 minūtes nepārtraukti, pa šo laiku iedarbosies tauku sadedzināšanas process. Slodzēm nevajadzētu būt lielām, taču ilgumam jābūt noteiktam.

Nodarbojamies trenažieru zālē, ēdam un atpūšamies pēc pulksteņa

Tievēšana trenažieru zālē – ir kopējs uzdevums un to risināt vajag kompleksi. Ne tikai treniņiem ir savs laiks, bet arī jānoregulē miega un atpūtas režīms. Esiet pacietīgi – Jūsu kilogrami krājās ne vienu dienu vien, lai pazustu momentā.

Ja Jums nav pietiekami daudz gribasspēka, aicinām Jūs uz fitnesa klubu Body Sport, kur pieredzējuši treneri sastādīs nodarbību režīmu, dos padomus: kā ēst, atpūsties un normalizēt dienas režīmu.

Klubā Jūs varat izvēlēties šādas opcijas:

  • Trenažieru zāle.
  • Muguras masāža.
  • Jogas nodarbības.
  • Anticellulīta masāža.

Un daudz ko citu. Var izvēlēties tikai vienu novirzienu vai veikt kompleksu cīņu ar lieko svaru. Galvenais, ja darbosieties „ pēc noteikumiem”, pavisam drīz varēsiet būt līdzīga meitenēm no vāka. Patīkama perspektīva, vai ne? Fitnesa klubs Body Sport darbojas, lai Jūs saniegtu savus mērķus.