Solārija iedegums – saprātīga pieeja

Bez saules ir grūti iedomāties mūsu eksistenci uz Zemes, jo saule – tas ir enerģijas, siltuma, gaismas avots. Jau senie ēģiptes zinātnieki runāja par ultravioleto staru nepieciešamību un to sniegto labumu visiem dzīvajiem organismiem. Pagājuši gadsimti, taču arī šodien cilvēki nevar atteikties no saules gaismas izmantošanas. Spilgts piemērs – solārijs, kurš kopā ar regulārām masāžām un citām ķermeņa kopšanas procedūrām, ir spējīgs padarīt Jūsu figūru burvīgu. Jūs domājat par solārija noderīgumu vai kaitīgumu? „Body Sport” speciālistu raksts palīdzēs saņemt atbildes uz vissarežģītākajiem jautājumiem par solārija iedegumu.

Jūs droši vien dzirdējāt, ka solārijs var kaitēt cilvēka organismam. „Body Sport” speciālisti ir pārliecināti: ja pieradīsiet sauļoties pareizi, nekas slikts ar Jums nevar notikt. Mēs esam gatavi iemācīt Jūs izmantot ultravioleto staru potenciālu maksimāli efektīvi, lai atrašanās mūsu solārijā būtu patīkama laika pavadīšana, nevis radītu kaitējumu.

Iedeguma popularitāte mūsu dienās

Interesants fakts, ilgu laiku iedegums nebija populārs, drīzāk norādīja, ka cilvēks ir zemākas kārtas pārstāvis, jo iedegumu ieguva tie, kas strādāja ilgstoši saulē. Un tikai pagājušā gadsimta sākumā, pateicoties Gabrielai Šanell, iedegums kļuva populārs. No šī brīža gan vidējā slāņa pārstāvji, gan uzņēmēji, šovbiznesa zvaigznes un politiķi īpašu uzmanību pievērsa savai ādas nokrāsai. Intersanti ir tas, ka mūsdienās skaists un vienmērīgs iedegums simbolizē cilvēka aktivitāti, veselību un labklājību.

Un tomēr, mēs piedāvājam uzskatīt iedegumu, kā arī citas ķermeņa kopšanas procedūras (piemēram, limfodrenāža), kā dabisku organisma nepieciešamību. Tieši iedegums, pareizāk sakot – ādas spēja pielāgoties izstarojumam, daudzus gadsimtus atpakaļ ļāva cilvēcei izdzīvot uz Zemes. Šodien iedegumu var salīdzināt ar adrenalīnu, un ja otrais palīdz orientēties sarežģītās un bīstamās situācijās, tad pirmais palīdz efektīvi aizsargāt ķermeni no radioaktīvo ultravioleto staru iedarbības.

„Body Sport”: tikai efektīvas ķermeņa kopšanas procedūras

Daudzi uzskata – solārija iedegums nav dabīgs. Steidzamies Jūs nomierināt, tāpat kā anticellulīta masāža ir visdabiskākais veids, lai atbrīvotos no cellulīta, arī solārija iedegums – dabiska cilvēka organisma nepieciešamība atrasties ultravioletos staros, lai organisma mehānisms varētu izstrādāt melanīnu, tā ir normāla dabas parādība pat solārijā.

„Body Sport” piedāvā visdažādākos ķermeņa kopšanas pakalpojumus, tai skaitā :

  • Vaksings un anticellulīta masāža.
  • Ietīšanās un krioprocedūras.
  • Solārijs un limfodrenāža.