Muguras masāža – iespēja efektīvi noņemt sāpes

Jau sen ir zināms, masāža ir drošs līdzeklis noņemt dažāda veida sāpes. Pierādīts, ja muguras vai citu ķermeņa daļu masāžu veic īsts profesionālis, tas ne tikai dos cilvēkam daudz patīkamu brīžu, bet arī krietni uzlabos asinsriti, darbaspējas un aktivizēs vielmaiņu. Bez tam, uzlabot savu veselību un figūru palīdzēs limfodrenāža ar rokām. Tas ir masāžas veids, kuru izmanto speciāli tam, lai izvadītu no organisma lieko šķidrumu, kā arī krietni samazināt ķermeņa masu. Šobrīd šis masāžas veids ir ļoti populārs, jo daudzi sapņo, kā tikt vaļā no liekajiem kilogramiem un kļūt skaistiem un slaidiem. Muguras masāža, limfodrenāža ar rokām – to visu veikt vienmēr ir gatavi fitnesa kluba Body Sport speciālisti.

Kādas priekšrocības ir muguras masāžai?

  • Palīdz tādu saslimšanu gadījumos, kā: osteohondroze, artrīts, skolioze, kā arī citu mugurkaula un locītavu slimību gadījumos.
  • Uzlabo asinsriti muskuļos, baro tos, tātad saites kļūst elastīgākas.
  • Palīdz koriģēt mugurkaula skriemeļus un starpskriemeļu disku savstarpējo izvietojumu.
  • Stimulē iekšējo orgānu darbību.
  • Palīdz atbrīvot nerva saspiedumu un spazmas.
  • Samazina muskuļu spriedzi un paaugstina ādas tonusu.
  • Novērš sasprindzinājumu muskuļos, uzlabojot audu apgādi ar skābekli.

Muguras masāžai ir gan aktīvās, gan pasīvās kustības. Rekomendē veikt masāžu saslimšanas agrīnā stadijā – tad efekts būs vislabākais. Bieži vien nozīmē 8-10 seansus, taču to daudzums un ilgums tiek piemeklēts katram cilvēkam individuāli.

Bez limfodrenāžas ar rokām, lai uzturētu sevi teicamā formā var izmantot arī citu veidu – tā ir fitness joga. Tas ir labs veids, kā uzlabot problemātiskās vietas un noņemt stresu, un palīdz arī labi notievēt. Fitnesa kluba Body Sport treneri vienmēr gatavi piemeklēt pareizos treniņus. Daudziem klientiem, regulāri praktizējot fitness jogu, izdodas nomest lieko svaru, kļūt pārliecinātākiem par sevi, un harmoniski attīstīt savu ķermeni. Daudziem – tas ir pakāpiens uz veselīgu un aktīvu dzīvi.