Profesionāla kāju masāža – veselības un skaistuma garantija

Kājas – ir mūsu ķermeņa daļa, kuras muskuļi katru dienu izjūt dažādas slodzes. Īpaši tas attiecināms uz tiem cilvēkiem, kuri spiesti daudz laika pavadīt vertikālā stāvoklī un tiem, kas piekopj fiziski aktīvu dzīves veidu. Viņiem kāju masāža ir gandrīz obligāta procedūra, jo tā spēj efektīvi mazināt spriedzi un muskuļu nogurumu, novērst tūsku, sāpes un citas nepatīkamas izjūtas. Nepieciešamības gadījumā, lai atbrīvotos no celulīta un liekā svara, var izmantot procedūru – limfodrenāža.

Kāju masāžu var veikt patstāvīgi. Internetā nav grūti atrast konkrētu metodiku aprakstu un dotās procedūras nodarbību izpildi. Tomēr patstāvīgi veikt šo procedūru tikpat efektīvi, kā to dara meistars salonā, nav iespējams. Fitnesa klubs Body Sport piedāvas plašu pakalpojumu klāstu Jūsu veselībai, skaistumam un teicamai pašsajūtai. Pie mums Jūs varat izmantot tādas procedūras, kā: masāža (parastā vai limfodrenāža) un vaksings.

Augstas efektivitātes procedūras

Kāju masāža ietver sevī darbu ar gūžām, potītēm un ceļgala locītavām, kā arī ar pēdām un pirkstiem. Procedūras laikā masieris iedarbojas ne tikai uz ādu un muskuļiem, bet arī uz akupresūras punktiem. Šāda pieeja ļauj iegūt terapeitisko efektu ļoti ātri, un tas ir jūtams jau pēc pirmās procedūras.

Sasniedzamie efekti

  • Pilnīga muskuļu relaksācija.
  • Uzlabo asinsriti un limfas atteci.
  • Samazina sāpes, krampjus un citas nepatīkamās izjūtas.
  • Novērš tūsku.

Pēc kvalitatīvi izpildītas kāju masāžas, ievērojami uzlabojas ādas izskats. Tas ir saistīts ar asinsrites uzlabošanos un vielmaiņu, dažādu mikrodaļiņu izvadīšanu no ādas porām, kas traucēja normālai ādas elpošanai.

Vēršam Jūsu uzmanību, ka papildus atveseļošanās procedūrām, fitnesa klubā Body Sport var saņemt arī kosmētiskās procedūras. Piemēram, lai atbrīvotos no nevēlama apmatojuma uz kājām, tiek rekomendēts – vaksings, kā viens no efektīvākajiem bioepilācijas veidiem. Izmantojot mūsdienīgās metodikas un modernākos preparātus, mūsu speciālisti nodrošina maksimāli kvalitatīvu matiņu epilāciju, veicot procedūru ar vismazāko diskomfortu klientam.

Uzzināt plašāku informāciju par mūsu pakalpojumiem, Jūs varat sazinoties ar mūsu konsultantu izdevīgā Jums laikā.