Sports, solārijs un masāža — trīs labākās lietas jums!

Sports, solārijs un masāža — trīs labākās lietas jums!

Vēlēšanās būt skaistai – tas ir vienmēr bijis jebkuras daiļā dzimuma pārstāves sapnis. Mūsdienu pasaulē ir pieejami daudz dažādi līdzekļi, lai cilvēces vājais dzimums iespējami ilgāk saglabātu savu daiļumu. Meitenes, sievietes skaistums – tas ir mūžsens noslēpums, kurš nav atklāts vēl līdz šai dienai. Taču lai saglabātu jaunību un pievilcību, ir jārūpējas, lai ārējā un iekšējā harmonija atbilstu nevis vecumam, bet gan dvēseles stāvoklim. Ja jūs pati nejutīsieties kā divdesmitgadīga, tad lai arī cik aktīvi jūs neapmeklētu sporta klubu, fitnesa nodarbības, nekādi panākumi netiks gūti. Jo sports patērē pietiekami daudz spēka, tāpēc, ja vēlaties iegūt labus rezultātus, iemācieties saglabāt harmoniju, un jums viss izdosies.

Bet lai jūsu nodarbības noritētu patīkamā gaisotnē un jauku cilvēku sabiedrībā, mēs jums piedāvājam apmeklēt mūsu jaunās paaudzes fitnesa solāriju. Mūsu sporta klubs – tas apvieno mūsdienu tehnoloģijas un progresu sportā. Pie mums strādā vienīgi pieredzējuši meistari, kuri pārzina cilvēka ķermeni un tā iespējas. Jums tiek piedāvāts:

  • unikāls mūsdienīgs solārijs
  • fitness
  • muguras masāža
  • ūdens aerobika
  • strip-aerobika
  • fitnesa-joga
  • vēderdejas u.c.

Solārijs — tas sagādā lielisku iespēju ķermeņa grācijas akcentēšanai. Fitnesa un solārija vienlaicīga apmeklēšana ļaus jums izcelties apkārtējo vidū. Jūs noteikti ievēros. Skaudīgi sieviešu un apbrīnas pilni vīriešu skatieni – lūk, kas jūs sagaida vistuvākajā laikā, apmeklējot mūsu sporta klubu.

Mūsu instruktori jums palīdzēs uzsākt nodarbības, lai jūsu ķermenis pakāpeniski iegūtu vingrumu un jaunības spēku. Jūs arī saņemsiet solārija apmeklējuma grafiku. To nekādā gadījumā nedrīkst ignorēt. Jo solārijs – tie ir mākslīgās saules stari, bet nenosauļots ķermenis var ciest, pareizi neievērojot solārija apmeklēšanas grafiku. Pie mums strādā profesionāļi, kuri labi pārzina ādas tipus, tāpēc visā mūsu darba laikā nav atgadījies neviens nepatīkams incidents.

Pirmajās treniņa dienās jūs varat izjust nelielas sāpes, sevišķi muguras daļā. Tas ir pieņemami: organisms pakāpeniski nostiprinās un muskuļi kļūst elastīgi un stingri. Muguras masāža palīdzēs jums tikt ar to galā. Mūsu masieri – īsti brīnumdari. Viņu maģiskās rokas spēj paveikt īstus brīnumus. Jebkuras sāpes, nogurums izzudīs pāris minūšu laikā.

Mēs gaidām jūs! Jūsu ķermenis ir mūsu rokās – tas ir kā māli pieredzējušo speciālistu pirkstos. Mēs jūs pārvērtīsim par dievietēm, kuras vīrieši spēj vienīgi pielūgt!