Vaksings – ātri, efektīvi un ērti

Vaksings – tā ir vieno no efektīvākajām metodēm nevēlama apmatojuma likvidēšanai uz ķermeņa. Fitnesa klubs “Body Sport” to iesaka izmantot visām daiļā dzimuma pārstāvēm.

Vaksings – nedaudz no vēstures

Vēstures avoti liecina, ka vaksingu izmantoja pat Senās Ēģiptes valdniece Kleopatra, un pašlaik pielietojamā procedūra daudzējādā ziņā tai līdzinās. Vaksings – tā ir epilācijas procedūra, pielietojot vasku. Šādam procesam ir vajadzīga procedūras veicējam piemītoša meistarība. Ir jālikvidē visi nevēlamie matiņi, kā arī sacietējušais vasks, vienlaicīgi netraumējot ādu. Ja Jūs izšķīrāties par šādu procedūru, ir jāapsver, uz kādu skaistumkopšanas salonu doties un pie kāda meistara vērsties.

Mēs Jūsu ādu pārvērtīsim par maigi samtainu

Mūsu fitnesa kluba „Body Sport” salona meistari Jums labprāt piedāvās muguras masāžu, kā arī veikt apmatojuma epilāciju ar vasku. Pie mums strādā īsti profesionāļi, tāpēc procedūras norise ir nesāpīga, un mēs spēsim ikvienu sievieti vai meiteni pārvērst īstā skaistulē ar samtaini gludu ādu. Vaksings Jūs atbrīvos no nevēlamā apmatojuma, saglabājot gludu ādu līdz pat 3-4 nedēļām ilgi, pie kam ar katru nākamo veikto epilāciju ataugušie matiņi būs smalkāki un vājāki, tāpēc sistemātiska šādas procedūras veikšana ar laiku garantē gandrīz pilnīgu atbrīvošanos no liekajiem matiņiem uz ķermeņa.

Speciāli sastāvi dažādiem ādas tipiem – viss Jūsu ērtībām un komfortam

Atkarībā no Jūsu ādas tipa tiek pielietoti speciāli sastāvi ar nogludinošām, barojošām vai ārstnieciskām piedevām. Intīmajām zonām izmanto rozā vasku, kuram piemīt arī pretiekaisuma iedarbība. Ja ir jālikvidē nevēlami matiņi uz sejas vai kakla, tiek izmantots bišu vasks. Sevišķi jutīgai ādai tiek izmantots īpaši saudzējošs vasks, kuram piemīt mīkstinošs efekts. Pirms vaksinga procedūras ir vēlams attīrīt ādu un attaukot tās virsmu, vēlams būtu veikt pīlingu.

Mūsu fitnesa kluba „Body Sport” salonā ir paredzētas dažādas veida masāžas (arī muguras masāža) un dažādi epilācijas veidi ar vasku. Meistars izvērtēs Jūsu ādas stāvokli un izvēlēsies Jums individuāli piemērotas maksimāli efektīvas procedūras. Tiek izmantoti karstā, aukstā un siltā veida vaski. Aukstā vaska iedarbība balstīta uz speciāla plākstera izmantošanu, kas tiek uzlīmēts vietā, kurā ir jāizrauj matiņi. Savukārt, karstais un siltais vasks ļauj veikt procedūru ar maksimālu komfortu, iepriekš sasildot ādu.

Vaksingam, tāpat kā daudzām citām kosmētikas procedūrām piemīt atsevišķas negatīvas iedarbības. Un tā, matiņu izraušana ar vasku nav ieteicama tiem, kuriem ir novērotas kādas ādas saslimšanas vai arī vēnu un asinsvadu slimības Tāpat arī, ja Jūsu āda atšķiras ar īpašu jutīgumu, tad nav ieteicams pielietot karsto vasku. Mūsu meistari veiks visas nepieciešamās procedūras, ņemot vērā Jūsu ādas īpatnības, dāvājot tai īstu karaliskā atlasa samtainumu.