Vaksings – visi “par” un “pret”

Pašlaik viena no visizplatītākajām metodēm, lai atbrīvotos no nevēlama apmatojuma, ir vaksings . Tā nav mūsdienīga, tieši pretēji, viena no senākajām metodēm, kuru izmantoja vēl Nefertiti valdīšanas laikā. Un pat pašlaik šāda procedūra ir tikai pavisam nedaudz modernizējusies, tā nav nekas cits, kā epilācija ar vasku.

Pats galvenais šajā procedūrā – pareizi noņemt vasku, pie kam āda ne mazākajā mērā nedrīkst tikt traumēta, bet liekajam apmatojumam ir jābūt izrautam, pie kam pilnībā visam. Tieši tādēļ ir ļoti svarīgi šādu procedūru uzticēt profesionāļiem, kuriem ir vajadzīgās iemaņas, lai Jūsu ādu ātri atbrīvotu no liekajiem matiņiem. Sporta klubs “Body Sport” piedāvā savus pakalpojumus, maksimāli ātri un efektīvi likvidējot lieko apmatojumu un nesavainojot ādu. Šeit arī tiek piedāvāta anticelulīta masāža un solārijs. Vaksings – tā ir epilācijas procedūra, kas tāpat, kā citas, neizslēdz risku matiņu ieaugšanai ādā, tāpēc šāda procedūra ir jāuztic profesionāļu rokām vismaz pirmajās vaksinga lietošanas reizēs.

Kādi faktori kalpo “par” šīs metodes pielietošanas nepieciešamību:

  • procedūra ir diezgan efektīva, tāpēc pie tās pareizas izpildes kosmētiskais kabinets nav jāapmeklē biežāk par reizi trijās nedēļās vai pat retāk.
  • ja procedūras veic regulāri, tad ar laiku matiņi kļūst plānāki un trauslāki, ļaujot no tiem pilnībā atbrīvoties.
  • atkarībā no ādas īpatnībām tiks izvēlēts atbilstošais vasks, pašlaik tie ir pieejami vairākos veidos u katrs no tiek kūst pie atšķirīgas sasilšanas temperatūras.
  • vasks ir bagātināts ar dabīgu antiseptisku vielu, tādā veidā maksimāli mazinot iekaisumu veidošanās iespēju.

Neraugoties uz to, ka šāda procedūra ir cēlusies dziļā senatnē, tai tomēr piemīt arī zināmi trūkumi.

  • Un tā, ja Jums ar vasku darīšana ir pirmo reizi, tad vaksings mājas apstākļos nav ieteicams, pat ja Jūs to esat redzējuši tūkstošiem reižu.
  • Vēl viens trūkums ir tāds, ka šāda procedūra ir sāpīga, tāpēc tiem, kuru sāpju slieksnis ir zems, apstrādājamo zonu pirms procedūras ieteicamāk padarīt nejūtīgu pret sāpēm. Un tieši šis faktors dažkārt kalpo par izšķirošo, izvēloties veidu, kā atbrīvoties no liekā apmatojuma.
  • Ja āda ir sevišķi jutīga, tad karsto vasku lietot nedrīkst.
  • Neraugoties uz to, ka šādai procedūrai piemīt virkne īpatnību, sporta kluba “Body Sport” speciālisti visi kā viens apgalvo, ka to, kuri vēlas atbrīvoties no nevēlamajiem matiņiem, kļūst aizvien vairāk, pateicoties procedūras efektivitātei un ātrumam. To parasti mēdz apvienot ar tādām patīkamām procedūrām, kā solārijs un anticelulīta masāža .