Trenažieru zāle kā dzīvesveids

Trenažieru zāle paglābs daudzus no tādām mūsdienīgām likstām, kā kaitīgi ieradumi un mazkustīgs dzīves veids. Tas viss nelabvēlīgi ietekmē gan ārieni, gan veselību, bet pašlaik mūsu panākumus būtiski ietekmē arī mūsu ārējais izskats. Tieši tādēļ tūkstošiem cilvēku katru gadu sāk apmeklēt treniņa nodarbības mūsdienīgi labiekārtotās trenažieru zālēs. Labi pārzinot visas šo laiku problēmas, fitnesa klubs “Body Sport” plašā izvēlē piedāvā dažādus sportošanas veidus, kuri jums palīdzēs atgūt veselību un ķermeņa skaistumu.

Šodien trenažieru zāle piedāvā šādus pakalpojumus:

  • fitnesa joga – lieliska iespēja stiprināt muskulatūru un gremdēties sevī;
  • trenažieri – kuru uzdevums ir palīdzēt mazināt ķermeņa svaru un palielināt muskuļu apjomu;
  • masāžu un kosmētiskās procedūras;
  • sauna un solārijs;
  • ķermeņa un sejas ādas atjaunināšanas visjaunākās metodes.

Un tā, visā dienas garumā sēžot pie datora smacīgās biroja telpās, bet pēc tam arī stundu nīkstot sastrēgumos, piedevām vēl, pārrodoties mājās, kārtīgi ieturēties ar sātīgu maltīti un doties pie miera ar pārpildītu vēderu – tas viss ir kaitīgi Jūsu organismam un labsajūtai. Organismam ir vajadzīga fiziska slodze, un mazākais, ko Jūs tam pašlaik tam varat piedāvāt – tā ir muguras masāža. Pie tam šāda procedūra ir diezgan efektīvs veids, lai atbrīvotos no stresa, kas ir radies dienas gaitā.

Stress mūsu dzīvē

Ikdienas stress ir divdesmit pirmā gadsimta sērga. Lieta tāda, ka stress pats par sevi ir vajadzīga lieta, jo organismam tiek piešķirts tonuss, asinīs izstrādājās vajadzīgie hormoni, liekot cilvēkam domāt par to, kā paglābties no briesmām. Tā kā pašlaik mēs vairs ne tuvu nelīdzināmies pirmatnējiem cilvēkiem un briesmas mūsu dzīvē nedraud, uz tām nav jāreaģē ar bēgšanu. Taču mūsu organisms turpina asinīs ražot litriem adrenalīna un uzturēt muskuļus bēgšanas gatavībā, ko mēs nerealizējam. Tāpēc, lai atbrīvotos no saspringuma, palīgā var nākt gan fitnesa joga, gan kādas citas fiziskās aktivitātes formas, kas palīdzēs mazināt adrenalīnu un atbrīvot muskulatūru.

Sporta klubā “Body Sport” profesionāli masieri veiks muguras masāžu, dāvājot ķermenim lielisku atslābumu. Visieteicamākais variants tāds, ja masāža būtu kā noslēdzošais posms aktīvam treniņam vai saunaas apmeklējumam. Savukārt, profesionāli treneri izvēlēsies pareizo programmu katram, kas vēlas uzlabot savu ārieni, samazināt svaru un vienkārši sākt justies labāk. Ar katru jaunu treniņu nodarbību ķermenis “pieprasīs” fiziskās aktivitātes, ar katru jaunu kustību Jūs jutīsieties labāk un jaunāki.