Anticelulīta masāža un citas ķermeņa kopšanas procedūras

Anticelulīta masāža, vai tā patiešām ir iedarbīga?

Daudzi masāžas un skaistumkopšanas saloni līdz ar citām procedūrām piedāvā anticelulīta masāžu. Daudzām skaistā dzimuma pārstāvēm pilnīgi saprotami var rasties jautājums, vai patiešām anticelulīta masāža ir iedarbīgs līdzeklis? Jā, un šo vienkāršo patiesību spēs apstiprināt daudzi skaistumkopšanas salonu apmeklētāji.

Kad anticelulīta masāža un citas ķermeņa kopšanas procedūras, piemēram, vaksings, jums ir nepieciešami? Tad, kad veidojas celulīts – ķermeņa svara palielināšanās procesā un nevienmērīgi veidojoties taukšūnu slānim. Ar gadiem jūsu āda var zaudēt elastību, kas, savukārt, izraisīs bedrīšu veidošanos un tā saucamo “apelsīna mizu”. Anticelulīta masāža sašķeļ taukslāni, paaugstināt ādas tonusu un elastīgumu, kā arī sekmē ķermeņa svara mazināšanos. Kopā ar citiem līdzekļiem – losjoniem, krēmiem, lāzeri, anticelulīta masāža palīdz organismam atbrīvoties no “apelsīna mizas”.

Un tomēr “Body Sport” speciālisti piebilst, ka ar vienu anticelulīta masāžu nav pietiekoši, lai iegūtu ideālu un slaidu augumu. Tāpēc izmaiņām jūsu dzīvē jābūt kardinālām. Kompleksa pieeja liekā svara problēmai, pareizs uzturs, vaksings, regulāras masāžas, solārijs, veselīgs dzīves veids – tas viss jums palīdzēs iegūt slaidas auguma līnijas un skaistumu.

Anticelulīta masāžas priekšrocības

Anticelulīta masāža ir noderīga visādā ziņā, jo ļauj uzlabot ārējo izskatu un mūsu ādas veselību, mazina “apelsīna mizas” veidošanos, padara ķermeni gludu. Anticelulīta masāža ir viens no ķermeņa kopšanas veidiem, kas sekmē toksīnu un taukšūnu samezglojumu izvadīšanu, kas uzkrājas atsevišķās ķermeņa daļās. Regulāras anticelulīta masāžas uzlabo asinsapgādi un skābekļa piekļuvi mūsu šūnām, atjauno audus, stimulē asinsriti un limfātiskās sistēmas darbību.

Bez tam, anticelulīta masāža:

  • Atslābina muskulatūru
  • Mazina spazmas
  • Uzlabo locītavu elastīgumu un darbību
  • Atjauno audu elastīgumu un tvirtumu
  • Atbrīvo endorfīnus

Nodrošina stabilu emocionālo stāvokli un palīdz atbrīvoties no stresa. “Body Sport” jums piedāvā ķermeņa kopšanas procedūru kompleksu:

  • Anticelulīta masāža;
  • Vaksings;
  • Solārijs u.c.