Kā pareizi jāizvēlas trenažieru zāle?

Kas jādara, lai jūsu sporta kluba apmeklējumi kļūtu interesanti

Ja jūs tikko esat nomainījuši savu dzīves vietu un rajonu vai pavisam nesen izlēmuši savai ikdienas rutīnai pievienot iknedēļas sporta nodarbības, piemērotas trenažieru zāles izvēle var izvērsties īstā problēmā. Visumā, nevajadzētu šādu izvēli nekādā gadījumā atstāt bez ievērības, jo jums ir jādod priekšroka vislabākajai vietai, kur jūsu rīcībā būs visas iespējas, lai iegūtu veselīgu un skaistu ķermeni.

Ja jums ir brīvs laiks, jūs to varat izmantot, lai apmeklētu vairākas sporta zāles un tās savā starpā salīdzinātu, noskaidrotu atšķirības, pirms izvēlētos pašu labāko trenažieru zāli. Taču ja jums šāda brīvā laika nav, jūs varat doties uz nodarbībām “Body Sport” – vietu, kur tiks pilnībā apmierinātas jūsu vajadzības.

Kas vēl ir jāņem vērā, pirms iegādāties abonementu sporta kluba apmeklējumiem?

Atrašanās vieta un auto novietne

Izvēlēties trenažieru zāli, kas atradīsies netālu no jūsu mājām vai darba vietas. Prakse liecina, ka ir vērts izvēlēties tās trenažieru zāles, kuras atrodas 12-15 minūšu brauciena attālumā no jūsu mājām.

Bet ja jums jo sevišķi iepaticies sporta klubs un tajā pieejamais fitness, kas atrodas tālu no jūsu mājvietas, rūpīgi apsveriet, cik spēcīga ir jūsu motivācija, lai ikdienu vai retākais pāris reizes nedēļā apmeklētu šo iestādi.

Darbinieki un apmeklētāji

Izvēloties sporta klubu, ievērsiet uzmanību, vai personāls ir laipns un pretimnākošs. Vai arī darbinieki jūs labprātāk cenšas neievērot?? Ir svarīgi justies kā vēlamam viesim, lai būtu vēlme apmeklēt sporta klubu katru dienu.

Nekautrējieties iztaujāt trenažieru zāles apmeklētājus, cik lielā mērā viņi ir apmierināti ar savu izvēli, kādus trūkumus viņi spējuši saskatīt apmeklējumu laikā, un uzzināt maksimāli daudz citas noderīgas informācijas, kas varētu ietekmēt jūsu izvēli.

Tīrība

Lai arī sporta zāles nespēj būt 100% tīras no mikrobiem, personāls var pielikt maksimāli daudz pūļu, lai atbrīvotos no putekļiem un netīrumiem. Ja jūs neapmierina zāles tīrība, jums nevajadzētu šo iestādi apmeklēt.

Starp citu, tīrai jābūt ne tikai administratora uzturēšanās zonai, tas attiecās arī uz citām telpām, piemēram, dušām ģērbtuvēm, pašu trenažieru zāli.

Ērtības

Pievērsiet savu uzmanību, vai trenažieru zāle piedāvā vienīgi telpas nodarbībām vai iestādes pakalpojumi ietver arī sulu bārus, solāriju, masāžas kabinetus?

„Body Sport” – tā ir vieta, kurā jūs varēsiet izbaudīt fiziskās aktivitātes un slodzes visā to diženumā!