Trenažieru zāle – profesionālas komandas vadīts lielisks fitnesa variants

Mūsdienu dzīve mums diktē savus noteikumus. Gribi būt vesels, dzīvot pilnvērtīgu dzīvi – nodarbojies ar sportu. Vēlies gūt panākumus darbā un biznesā, pakāpties pa karjeras kāpnēm, iekarot visu pasauli – tavs pienākums ir lieliski izskatīties. Tieši tāpēc fitness kļūst par tādu pašu mūsu dzīves nepieciešamu sastāvdaļu, kā uzturs un mazgāšanās.

Daudzi, vēršoties fitnesa klubā “Body Sport”, savām nodarbībām izvēlas trenažieru zāli, un tā ir saprātīga izvēle. Ar trenažieru palīdzību iespējams piešķirt savam augumam vajadzīgās formas, nedaudz “pažāvēt” muskuļus papildus aerobajām slodzēm, kā arī gūt lielu baudījumu. Un jo sevišķi, ja jūs mūsu klubā nodarbojaties ar sportu pieredzējušu treneru vadībā.

Mēs piedāvājam jūsu uzmanībai “zelta” treneru komandu. Visi mūsu speciālisti ir guvuši lielu darba pieredzi un augstāko speciālo izglītību. Viņi pastāvīgi ceļ savu kvalifikāciju dažādās fitnesa-skolās ne tikai Latvijā, bet arī aiz tās robežām. Pieredzējuši speciālisti veiksmīgi tiek galā ar uzdevumiem, ko izvirza viņu klienti. Mūsu treneri vienmēr spēs sniegt kvalificētu padomu attiecībā uz treniņiem un dzīves veidu vispār, palīdzot sasniegt teicamus rezultātus. Piemēram, muguras masāža bieži vien palīdz atgūt vajadzīgo formu, un tieši to jums spēs ieteikt mūsu pieredzējušais treneris.

Trenažieru zāles apmeklējumi jums palīdzēs atrisināt tādas problēmas, kā:

  • Ķermeņa stāvokļa un formas uzlabošana (muskuļu audu un taukaudu daudzums)
  • Darbaspēju paaugstināšana
  • Stājas uzlabošana
  • Sportisko rezultātu sasniegšana
  • Panākt AD, cukura, holesterīna normalizēšanos asinīs, kā arī uzlabot citus medicīniskos rādītājus
  • Uzlabot vielmaiņu
  • Normalizēt savu uztura racionu.

Un, protams, viens no svarīgākajiem faktoriem, ko sekmē trenažieru zāle – tā ir svara samazināšana līdz vēlamajam rezultātam. Mūsu instruktori vienmēr jūsu nodarbību laikā uzturas zālē, nepieciešamības gadījumā viņi jums sniegs instrukcijas un atbildēs uz jebkuru jūsu jautājumu. Ja rodas grūtības ar trenažieru izmantošanu – varat droši vērsties pēc padoma pie trenera.

Ja jūs vēlaties, lai jūsu fitnesa nodarbības, kā arī treniņi sagādātu labu efektu, tad mēs iesakām jums dažās nodarbībās piesaistīt personīgo treneri. Pieredzējis speciālists jums palīdzēs sastādīt treniņu programmu, kas būs piemērota tieši jums, sniegs padomus pareiza uztura lietošanā un sastādīs nodarbību grafiku, kas jums noteikti nodrošinās labus rezultātus. Bez tam, viņš jums var ieteikt papildus nodarbības, piemēram, hidroaerobiku, jogu vai muguras masāžu.

Mūsdienīgu metodiku un speciālu sporta programmu pielietojums, moderns aprīkojums ļauj fitnesa klubam “Body Sport” droši garantēt kluba klientiem augstu rezultātu sasniegšanu.