Vaksings jūsu ādai dāvās zīdainu gludumu

Gludas kājas, kopts ķermenis bez mazākā apmatojuma pazīmēm – ikviena daiļā dzimuma pārstāve sapņo kļūt par skaistuli. Kas tieši palīdz iegūt vēlamo izskatu? Modernu drēbju iegāde? Kosmētika? Protams, zināmā mērā tas viss piešķir ikvienai sievietei šarmu, taču justies pa īstam skaistai ļauj kopta āda un sportisks augums. Un ja savas auguma līnijas jūs varēsiet pilnveidot fitnesa klubā “Body Sport”, izvēloties vienu vai vairākus no piedāvātajiem treniņiem, piemēram, joga, vēderdejas, anticelulīta masāža un citas procedūras un treniņi, tad kā iegūt koptu ādu? Viena no koptas sievietes pazīmēm – tā ir gluda āda, kurai nav pamanāmas nekādas apmatojuma pazīmes. Epilēšanai izmanto dažādas metodes, un neviena no tām nav pilnīga.

Vaksings – dāvā gludu ādu

Kāju kopšanas procedūra ir diezgan pieprasīta un sniedz lielisku rezultātu, bet diemžēl - tas ir ātri pārejošs. Liekas, ka jūs vēl tikko priecājāties par savām gludi koptajām kājām, un, lūk, jau atkal ir “jāuzsāk cīņa” ar uzmācīgo apmatojumu. Pat visdedzīgākās skaistuma piekritējas nogurdina kāju skūšana. Pie kam, nevienam nesagādā prieku neizbēgamie iegriezumi jūsu kāju maigajā ādā.

Varbūt nav vērts “izgudrot velosipēdu”, bet pielietot senatnes priekšteču pieredzi un nevajadzīgo apmatojumu likvidēt ar vaksinga palīdzību? Jācer, ka labi zināmās valdnieces Nefertiti vārds jums spēs iedvest uzticību. Jo tieši viņa (tāpat kā Austrumu sultānu daudzās sievas) atbrīvojās no liekā apmatojuma uz rokām, kājām un citām ķermeņa daļām ar uzkarsētu sveķu un vaska palīdzību.

Vaksings, tā priekšrocības

Vaksings – tas ir epilācijas procedūras nosaukums, kas cēlies no angļu vārda “vasks”. Šai procedūrai piemīt virkne priekšrocību.

  • Nav jānosaka matiņu tips, vaksings spēs pievarēt arī spēcīgus un raupjus matiņus
  • Tas ir piemērots jebkuras jūsu ķermeņa daļas atbrīvošanai no liekā apmatojuma
  • Ļoti vienkārši lietojama
  • Katra nākamā procedūra padara matiņus vājākus un smalkākus, tā atvieglojot to izraušanu
  • Vaksinga efekts saglabājas diezgan ilgi (līdz 3-ām nedēļām)
  • Pieejams arī “cenas-kvalitātes” ziņā.

Fitnesa klubam “Body Sport” ir tas gods piedāvāt jums vaksinga pakalpojumu, ko tik augstu vērtēja senatnes skaistules. Procedūru veic pieredzējuši meistari, tāpēc jums tiek sagādātas vienīgi komfortablas izjūtas un nekādu sāpju. Jums ir pieejama arī anticelulīta masāža, kas palīdzēs jūsu augumam kļūt slaidākam.

Profesionālis lieliski veiks matiņu likvidēšanas procedūru ar uzkarsēta vaska palīdzību. Viņš to uzkarsēs līdz vajadzīgajai temperatūrai, jo mājas apstākļos, pašiem veicot šādu procedūru, pastāv liela iespēja apdedzināties.

Mēs savā darbā izmantojam tikai kvalitatīvu materiālu. Mīkstais vasks, kas tiek izmantots vaksingam, ietver dažādas pildvielas, augļu un ziedu, padarot procedūru patīkamu un komfortablu.