Anticelulīta masāža – esiet vienmēr skaisti

Ja jūs nodarbojaties ar sportu, lietojiet veselīgu uzturu, taču jūsu atspulgs jūs neiepriecina acīmredzamo celulīta pazīmju dēļ, ir vērts aizdomāties. Iespējams, ka celulīts – tā ir jūsu ķermeņa signalizēšana par kādiem ārēja rakstura faktoriem. Tā ir zīme, ka jums par sevi ir jāparūpējas, ko jums palīdzēs veikt kluba „Body Sport” speciālisti.

Jūs varat izvēlēties tādas procedūras, kā:

  • anticelulīta masāža
  • limfodrenāža
  • masāža

Limfodrenāža palīdzēs atjaunot vielmaiņas procesus, aktivizēt asinsriti, palīdzēs atbrīvoties no tauku šūnām . Notievēšanai paredzēta masāža palīdzēs ķermenim iegūt jūsu sen sapņotās formas. Anticelulīta masāža spēj paveikt īstus brīnumus.

Pēc anticelulīta masāžas kursa iespējams:

  • Samazināt ķermeņa apjomus un svaru
  • Samazināt tūkumu
  • Uzlabot ādas struktūru, paaugstināt tās tonusu
  • Normalizēt endokrīnās sistēmas darbību
  • Uzlabot pašsajūtu

Bez tam, pateicoties anticelulīta masāžai, uzlabojas noskaņojums, bet jūsu ziedošā āriene sekmē pašapziņas celšanos.

Anticelulīta masāžai ir jābūt „pareizai”

Pastāv viedoklis, ka pēc anticelulīta masāžas paliek pēdas (zilumi) uz ķermeņa un pati procedūra ir diezgan sāpīga. Tā nav taisnība! Ārstējot celulītu zilumu parādīšanās nav pieļaujama, jo tie sekmē fibrozo audu veidošanos, kas nebūt nepalīdz atbrīvoties no celulīta.

„Skarbās” masāžas (saka, ka celulītu „sasit”) prakse traumē ādu un audus. Šāda seansa laikā sievietes izjūt stresu un sāpes, tiek traumēti asinsvadi un taukaudi. Sākumā ir izjūtams masāžas sagādātais efekts – nedaudz samazinās ķermeņa apmēri un nogludinās ādas reljefs. Taču tas nebūs ilglaicīgi, un vēlāk sāks veidoties problēmas – hormonu fona traucējumi, kuperozes veidošanās, pastāv varikozes attīstīšanās risks.

Diemžēl šāda pieeja anticelulīta masāžai ir sastopama ļoti bieži. Lai tā nenotiktu, uzticieties vienīgi profesionāļiem. Klubā „Body Sport” tiek ievērotas visas anticelulīta masāžas pareizas izpildes nianses.

Profesionāli veikta anticelulīta masāža uzlabo asinsvadu sieniņu stāvokli, stimulē asins pieplūdi un aizplūdi un limfu darbību atsevišķās ķermeņa vietās, šim nolūkam pielietojot speciālas metodikas. Tas ļauj ātri panākt stabilus rezultātus cīņā ar celulītu – atbrīvoties no liekajiem tauku slāņiem un iegūt gludu un līdzenu ādu.

Esiet skaistas, uzticieties profesionāļiem.