Muguras masāža ar rokām un limfodrenāža: kā tas palīdzēs tieši Jums?

Atbrīvojieties no slimībām, izmantojot dažādus terapijas veidus

Ir daudz alternatīvās terapijas un ārstēšanas veidu, kuru starpā ir arī muguras masāža, akupunktūra u.c.Ja runājam par visizplatītākajiem, populārākajiem un efektīvākajiem- tie ir adatu terapija, akupunktūra, muguras masāža ar rokām, aromaterapija, Reiki terapija, šiacu un pat stoun-terapija.

Kā cits efektīvs terapijas piemērs ir manuālā limfodrenāža.Tāds alternatīvās terapijas veids balstās uz faktu, ka atveseļošanās notiek uz dabīgās limfātiskās sistēmas atjaunošanās pamata. Jāatzīmē- limfodrenāža ir tā pati masāža, kas tiek fokusēta uz limfmezgliem un asinsvadiem.

Kā radās manuālā limfodrenāža?

Aktīvi izmantot šo alternatīvās ārstēšanās veidu sāka tikai 30. gadu sākumā.Līdz tam mediķi uzskatīja, ka nedrīkst iejaukties cilvēka limfātiskajā sistēmā.Pirmo reizi muguras masāžu ar limfodrenāžas palīdzību, izmantoja dāņu ārsti - Emīls un Estrids Vodderi, lai ārstētu imūnās sistēmas novirzes un hronisko sinusītu.Tādu ārstēšanas metodi viņi padarīja populāru 1936. gadā Francijā.Mūsdienās limfodrenāža, vaksings un arī citas terapijas metodes, plaši praktizē visās pasaules valstīs, tai skaitā arī pie mums.

Muguras masāža un limfodrenāža - kā tas darbojas?

Kad apmeklēsiet Body Sport specializēto centru, kurš nodrošina masāžas, limfodrenāžas, vaksinga procedūras, Jūs no sākuma izmeklēs speciālists.Mēs pārbaudām veselības kopējo stāvokli, pēc kā sniedzam rekomendācijas limfodrenāžas masāžas pielietojuma lietderībai.

Parasti viens limfodrenāžas seanss ilgst stundu vai pusotru. Speciālista rokas nodrošina limfvadu stimulāciju un limfas kustību Jūsu ķermenī.Jāsaprot, ka limfvadi nodrošina nepieciešamo barības vielu transportēšanu. Limfodrenāža aktivizē toksīnu un dažādu kaitīgu vielu atbrīvošanos un izvadīšanu no organisma. Limfvadu stimulēšana ļauj formēt izturīgu imūno sistēmu, kā arī palīdz ārstēt dažādas slimības, piemēram - galvas sāpes, alerģiju, infekcijas un pat zemo enerģētisko līmeni.