Vēderdejas – tā ir iespēja uz laiku kļūt par arābu pasakas varoni

Sensenos laikos arābu šeihi atpūšoties spilvenos, tīksminājās par dejojošas sievietes plastiku, kura ar šīs dejas palīdzību atklāja savas jūtas. Laiks iet, bet arī tagad vēderdejas satrauc iztēli, uzbudina jūtas un izraisa vīriešos apbrīnu par dejotājām. Pēdējā laikā vēderdejas guvušas otro elpu. Tās apbur gan vīriešus, gan sievietes. Un ja Jūs gribat iemācīties skaisti dejot, mūsu fitness Body Sport aicina visus interesentus uz nodarbībām.

No sākuma liekās viss ļoti vienkārši, pastāvēt pie spoguļa, pagrozīt vēderu izpildīt dažas kustības, un var mierīgi savam mīļotajam guļamistabā rādīt savu deju, bet tā nav muguras masāža.Tas ne tuvu nav tā. Īstenībā neatkārtojamā šīs dejas burvība slēpjās, ne jau nu atsevišķās kustībās, bet galvenais ir ņemt vērā visu: gan muzikālo pavadījumu, gan apkārtējo atmosfēru, gan māku improvizēt, gan Austrumu garu. Tāpēc ir brīnišķīgi, ka vēderdejas guvušas milzīgu popularitāti daudzās pilsētās.

Ar ko vēderdejas ir tik noderīgas un skaistas?

  • Trenniņi palīdz iemācīties vadīt vēderpreses muskuļus.
  • Nodarbību laikā strādā ne tikai vēdera muskuļi, bet arī iegurņa daļa un viss ķermenis kopumā.
  • Pateicoties nodarbībām, formējas viduklis, kļūst stalta stāja,veidojas kārdinošs gurnu izliekums.
  • Vēderdejas ir noderīgas veselībai, jo nodarbību procesā notiek mazā iegurņa orgānu masāža, kas kopumā labvēlīgi ietekmē sievietes organismu.

Ja esat nolēmusi kļūt vesela un skaista, pārsteigt sava mīļotā vīrieša iztēli, radīt pārsteiguma momentu, mūsu fitness Body Sport aicina Jūs. Tieši pie mums strādā brīnišķīgas dejotājas, kuras vienkārši nevar dzīvot bez jutekliskajām austrumu dejām, un gatavas dalīties savā pieredzē, prasmēs, pārsteidzošā pozitīvā noskaņojumā ar audzēknēm. Jāatgādina, ka vēderdejas var dejot daiļā dzimuma pārstāves neatkarīgi no vecuma un fiziskās sagatavotības. Šī māksla ir pieejama katram.

Bez pārsteidzoši slaidā un vijīgā ķermeņa, enerģētikas, Jūs gūsiet brīnišķīgu garastāvokli un enerģijas lādiņu. Mēs būsim priecīgi dāvāt Jums neatkārtojamas izjūtas un emocijas.