Limfodrenāža mājas apstākļos

Jūs varat nepamanīt šķidruma aiztures izpausmes organismā, jo ir slēptā pietūkuma forma, ko ne jau kurš katrs ārsts atpazīs. Taču, ja dienas beigās kājas “dūc” un kļūst smagas, kurpes pēc vairākām sēdoša darba stundām spiež, gredzenu ar grūtībām var noņemt no pirksta – Jums ir problēmas ar šķidruma aizturi audos un jāpieņem mērus. Jūs varat griezties Body Sport, lai tiktu vaļā no šādām problēmām, izmantojot limfodrenāžu. Vai arī darboties patstāvīgi.

Limfodrenāža kā ķermeņa kopšanas procedūra

Uzlabojot savas limfātiskās sistēmas stāvokli, varat ieraudzīt, ka svari rāda pat par 3 mēriedaļām mazāk. Taču nevajag sacīt – “ūdens ātri aiziet, bet momentāli atgriežas”. Runa neiet par barbariskām tievēšanas metodēm, kad 3 dienu laikā atūdeņojat organismu ar urīndzenošām un caurejas zālēm, bet gan par liekā šķidruma izvadīšanu no taukaudiem. Un ja Jūs pastāvīgi atjaunosiet un uzturēsiet limfātisko sistēmu, šie liekie kilogrami nekad neatgriezīsies. Tātad, ko var izdarīt mājās?

Protams, solārijs diezin vai kļūs par palīgu. To Jūs apmeklēsiet, kad pabeigsiet limfodrenāžas kursu.

Body Sport speciālisti var rekomendēt vēl vienu efektīvu procedūru – tas ir vaksings. Taču, ja Jūs nevarat atļauties mūs apmeklēt, tad jāsāk nodarboties ar sava organisma atveseļošanu mājas apstākļos.

No rīta tukšā dūšā izdzeriet glāzi ūdens, labāk silta vai pat karsta. Tad skriešus pieņemt kontrastdušu. Kārtīgi izmasējiet augumu izmantojot dažādas temperatūras ūdens strūklas. Stap citu, zinātnieki noskaidrojuši, ka aukstā ūdens duša paātrina tauku sadedzināšanu par vairāk nekā 300%. Ja Jūs sajūtat, ka vajag uz tualeti, tas nozīmē, ka limfātiskā sistēma “ieslēgusies” un darbosies visu dienu. Tas ir: Jums uz dupša neuzkrāsies tauki, bet zemādas audos neuzkrāsies liekais šķidrums. Hei, vai kādu interesē iespēja samazināt cellulītu izmantojot tikai dušu no rītiem?

Neiztiksim protams arī bez kompresijas zeķubiksēm, it sevišķi, ja visa diena paiet sēžot pie monitora vai kājās. Kajiņas mazāk nogurs un piepamps, bet kā bonus būs savelkošais efekts.

Vakaros atrodiet laiku, lai veiktu limfodrenāžu – ārstniecisko masāžu. Brīnišķīgi stimulē asinsriti un atdzīvina limfātisko sistēmu sausā attīrīšana ar jūras gurķa švammīti vai cimdu no sizala šķiedrām. Sāciet masāžu no pēdām, un ar riņķveida kustībām ejiet uz augšu. Ja Jums vakaros nav laika, pamēģiniet tādu procedūru, kā – vaksings un jau pēc pāris reizēm Jūs sajutīsiet organisma kopējā stāvokļa uzlabošanos.