Vaksings – labākā alternatīva skūšanai

Vaksings vai epilācija ar karsto vasku – ir neatņemama ķermeņa kopšanas sastāvdaļa. Nav noslēpums, ka gluda un zīdaina āda ir katras sievietes „vizītkarte”. Kurš gan nesapņo par skaistām un koptām kājam? Tomēr nepatikšanas, kas rodās ikdienā skujot, samazina iespējas uzturēt brīnišķīgu ādas stāvokli. Ieauguši matiņi, atauguši sariņi, sagriezumi – tā ir tikai maza daļa no „jaunumiem”, ko rada skuveklis. Taču ir brīnišķīgs risinājums – epilācija ar karstu vasku. Anticelulīta masāža tandēmā ar vaksingu padarīs Jūsu kājiņas nevainojami gludas.

Vaska epilācija: kas tas ir?

Vaksinga vēsturei ir vairāk nekā trīs tūkstoši gadu. Pati cariene Kleopatra šādi tika vaļā no matiņiem. Senajā Krievijā kņaziene Olga likvidēja nevēlamos matiņus ar karsta vaska un sveķu palīdzību. Un arī mūsdienās epilācija ar vasku ir populāra. Kāda tad ir šī vienkāršā procedūra, kas iekarojusi daudzu sieviešu sirdis.

Kā likums, matiņu likvidēšanas procedūra, kā arī profesionāla masāža un sejas kopšana, notiek skaistumkopšanas salonā. Epilācija ar vasku notiek šādos etapos:

  • Ādas sagatavošana: masāža, speciāla mīkstinoša losjona uzklāšana;
  • Barojošas eļļas uzklāšana;
  • Pats vaksings: uzklāšana uz ādas silta vai karsta vaska, pēc atdzišanas, tā noņemšana kopā ar nevēlamajiem matiņiem;
  • Nobeidzošā kopšana: nomierinoša losjona uzklāšana. Ādas „apelsīna miziņas” profilakse ir anticelulīta masāža.

Vaksinga plusi un mīnusi

Pie noteiktiem procedūras plusiem var pieskaitīt tās vienkāršību un pieejamību. Procedūras demokrātiskās cenas to ierindo līdera pozīcijās starp citām matiņu likvidēšanas metodēm. Vēl viens plus – ar laiku matiņi kļūst mīkstāki un vājāki, kas dod iespēju tos likvidēt ātrāk un mazāk sāpīgi.

Kā mīnusu var minēt procedūras sāpīgumu. Bez speciālas sagatavošanas, ko var veikt tikai kvalificēti kosmetologi fitnesa centrā Bodysport, epilācija sagāda sāpīgas izjūtas. Mūsu plaša profila speciālisti meistarīgi veiks jebkuru procedūru, atbrīvojot Jūs no problēmām. Fintesa klubs Bodysport lepojas ar pašām labākajām cenām ķermeņa kopšanas pakalpojumiem. Mēs vienmēr palīdzēsim Jūms būt dzīves virsotnē!