Trenažieru zāle: kāds aprīkojums ir optimāls?

Apmeklējot trenažieru zāli, Jūs uzlādējaties ar enerģiju visai dienai un nostiprināt veselību visai dzīvei. Body Sport – tas ir mūsdienīgs centrs, kur katra sieviete atradīs sev nepieciešamo nodarbību. Tas kļūst iespējams pateicoties mūsdienīgam aprīkojumam, ko mēs sniedzam. Mēs ļoti rūpīgi izvēlamies trenažierus, zāles aprīkojumu, Pat tādai procedūrai, kā muguras masāža, mēs iepērkam labākos ergonomiskos galdus.

Kas jāievēro, iekārtojot mūsdienīgu trenažieru centru?

Pirms uzsākt šo procedūru, vajadzētu izlemt, kādas būs centra pamatfunkcijas. Mūsu gadījumā tiek sniegti pakalpojumi gan nodarbībām uz trenažieriem, gan arī vēl:

  • Salona pakalpojumi;
  • Vēderdejas;
  • Aerobika;
  • Pilates vingrošanas metode;
  • Muguras masāža, anticelulīta masāža u.c.

Tam nepieciešamas atbilstošu izmēru telpas, apgaismojums un, protams, specializētās iekārtas.

Lai trenažieru zāle būtu pilnvērtīga, jābūt dažādiem trenažieriem visām muskuļu grupām (bek-fly tipa trenažieri, Smita trenažieri, skrejceliņi u.c.). Zālēs dejām vai aerobikai nepieciešami spoguļi, lai apmācība būtu efektīvāka. Nevajag ekonomēt arī uz sīkumiem – hantelēm, paklājiņiem. Tas viss rada vienotu veselumu un ļauj apmeklētājiem iedziļināties sporta un skaistuma atmosfērā. Ja jāierīko masāžas zāle, arī jādomā par visiem nepieciešamiem sīkumiem. Mēs iepērkam galdus, kas orientēti uz visiem mugurkaula fizioloģiskajiem parametriem un padara, tādu procedūru, kā muguras masāža, par vienkārši patīkamu.

Pilnībai nav robežu, taču mēs cenšamies to sasniegt!

Centrā Body Sport ir absolūti visi nepieciešami apstākļi, lai gūtu baudu nodarbībās un rūpētos par savu skaistumu. Mēs pacentāmies apgādāt savus apmeklētājus ar vislabāko aprīkojumu. Mūsu trenažieru zāle aprīkota ar mūsdienīgām iekārtām, kas efektīvi attīsta jebkuras muskuļu grupas. Ja vēlēsieties apmeklēt vēderdejas, Jūs pārsteigs zāles plašums un aprīkojuma iespējas. Lielie spoguļi palīdzēs precīzi veikt jebkuras kustības un pilnveidot meistarību. Ir mums arī baseins, kurā Jūs varat efektīvi nodarboties ar tievēšanu, attīstīt muskulatūru.

Lai Jūs vienmēr justos mājīgi mūsu centrā, mēs cenšamies iet kopsolī ar laiku, nomainot vecās iekārtas pret jaunām, efektīvākām, paplašinām pakalpojumu klāstu. Atcerieties, ja tās ir vēderdejas, nodarbības trenažieru zālē vai kas cits, tam jābūt visaugstākajā līmenī.