Ārstnieciskā muguras masāža – limfodrenāža

Patlaban kompānijas Body Sport speciālisti var piedāvāt visdažādākās metodikas, lai atveseļotu ķermeni, koriģētu figūru un palielinātu ķermeņa pievilcību. Visizplatītākās ir:

  • Muguras masāža, tai skaitā – limfodrenāža;
  • Solārijs;
  • Trenažieru zāle.

Mūsdienu tendences rāda: daiļā dzimuma pārstāves aizvien biežāk cenšas ietekmēt organisma problēmas no iekšpuses, nevis ārpuses. Šādiem mērķiem vislabāk atbilst limfodrenāža.

Limfodrenāžas masāža: ko gaidīt?

Limfodrenāža – tā ir specializēta tehnika, kurā izmanto maigas ritmiskas kustības, kuras izpilda augsti kvalificēts Body Sport masāžists-terapeits. Katra kustība pārvieto ādu limfas kustības virzienā, paātrinot šķidruma drenāžu un toksīnu, kā arī nevajadzīgu atlieku izvadīšanu.

Visbiežāk kvalificēts speciālists piedāvā fokusēties uz limfātisko masāžu, kas domāta imūnās sistēmas kopējai stimulēšanai. Tādā gadījumā masāžas kustības notiek ķermeņa augšdaļā, ieskaitot seju, kaklu un rokas. Pēc limfātiskās masāžas jālieto daudz šķidruma, jāsamazina sāls patēriņš un jāizvairās no alkohola.

Limfodrenāžas masāža un tās priekšrocības

Limfodrenāžas masāža dod labumu visiem un ikvienam. Šādas masāžas priekšrocības ir:

  • Detoksikācija: veiktā ziemas perioda beigās limfodrenāžas masāža atbrīvos organismu no kaitīgām vielām, paaugstinās imunitāti un novērsīs mazkustīgā dzīves veida negatīvās sekas.
  • Atbrīvos no galvas sāpēm: galvas sāpes rodas no limfātiskās sistēmas pārslodzes, tā labi reaģē uz limfātisko drenāžu, kas uzlabo asinsriti, samazina sāpes un diskomfortu.
  • Ātra rētaudu dzīšana: pēc operācijām vai traumām apkārtējie audi var piepampt un sāpēt. Limfodrenāža palīdzēs noņemt slodzi uz audiem, samazinās iekaisumu un paātrinās dzīšanu.
  • Grūtniecības vieglāku norisi: grūtniecēm bieži organismā uzkrājas lieks šķidrums. Limfātiskā drenāža palīdzēs uzlabot kopējo organisma stāvokli, it sevišķi, ja to veic kāju un pēdu rajonā.

Pēc veiktā kompānijā Body Sport limfodrenāžas masāžas kursa var droši doties uz solāriju. Jūs noteikti būsiet 100%-procentīgi gatava pavasara-vasaras sezonai!