Roku limfodrenāža un tās terapeitiskais efekts

Ko tikai nedara daiļā dzimuma pārstāves, lai padarītu savu figūru ideālu. Viņas apmeklē tādas vietas kā: trenažieru zāle, pirtis un masāžas, kā arī veic anticelulīta masāžu..... Taču Body Sport speciālisti uzskata (pamatoti), lai būtu ideāla figūra, pietiek ik pa laikam veikt roku limfodrenāžu.

Mūsdienu terapeitiskās procedūras. Limfodrenāža.

Daudziem no mums ir bijusi iespēja iepazīties ar skaistuma salonos piedāvātām pirmklasīgām un augsti efektīvām terapeitiskajām tehnikām:

  • Dziļā audu masāža;
  • Masāža ar karstu akmeņu palīdzību;
  • Sporta masāža, kuru var aizvietot trenažieru zāle.

Visas šīs tehnikas, kā arī anticelulīta masāža, darbojas, lai atbrīvotu Jūsu figūru no nepilnībām un pietuvinātu to ideālam. Tam izmanto limfodrenāžu, kura kopā ar figūras korekciju pilda arī citas funkcijas.

Limfodrenāža – tā ir efektīva ārstnieciskā masāža, kura palīdz Jūsu organismam atbrīvoties no toksīniem, šlakvielām un citiem atkritumproduktiem. Limfodrenāža – tā ir maiga masāžas forma, kura stimulē limfātisko sistēmu, un padara veselu imūnsistēmu. Lai saprastu limfodrenāžas masāžas priekšrocības, ko veic Body Sport speciālisti, Jums jāuzzin vairāk informācijas par limfātisko sistēmu.

Limfodrenāža un limfātiskā sistēma

Cilvēka organisma limfātisko sistēmu var attēlot kā plašu kolektora tipa drenāžas tīklu, kas palīdz saglabāt un sabalansēt šķidrumu un aizsargāt organismu no infekcijām. Limfātiskā sistēma sastāv no limfvadiem, pa kuriem visā organismā izplatās limfa – caurspīdīgs, ūdeņains šķidrums, kas satur uzturvielas.

Limfas šķidrums plūst caur limfmezgliem, kuri darbojas kā filtri, uztverot kaitīgas un organismam nevajadzīgas vielas. Tādās vielās var atrasties baktērijas, vīrusi, bojātas šūnas vai vēža šūnas. Kad baktērijas vai citas imunitātei draudošas vielas parādās limfā, limfmezgli palielina balto asins ķermenīšu ražošanu, kas veic aktīvu cīņu ar vīrusiem.

Cilvēkiem, kuri piekopj mazkustīgu dzīves veidu un nepareizi ēd, Body Sport piedāvātā roku limfodrenāža ir vienīgā iespēja atbrīvoties no kaitīgām vielām un likt imūnsistēmai efektīvi darboties.