Vēderdejas – ceļš uz slaidumu

Droši vien izdzirdot frāzi „vēderdejas”, Jūs iedomājaties senos laikus, kad šādas dejas izpildīja, lai izklaidētu vīriešus. Taču šodien gandrīz ikviena trenažieru zāle piedāvā apgūt vēderdejas.

Mūsdienīgās vēderdejas

Rietumos pēdējā laikā vēderdejas tiek uzskatītas par fantastisku vingrojumu veidu ar kuru aizvien biežāk nodarbojas vājā dzimuma pārstāves. Un nav vajadzīgs nekāds fitness, ja Jūs apgūstat austrumu deju mākslu, kas palīdz veidot slaidus un seksuālus ķermeņus.

Mūsdienīgas vēderdejas tas ir efektīvs treniņš, kas palīdz sadedzināt kalorijas. Līganās deju kustības trenē sirds muskuļus, nodrošina muskuļu stiepšanos un formē ideāli slaidu ķermeni. BodySport speciālisti uzskata, ka vēderdejas ir brīnišķīga alternatīva nogurdinošajiem fitness – trenniņiem.

No vēderdeju vēstures

Kad francūži pirmo reizi ieraudzīja austrumu deju, viņi to nosauca „Danse Du Ventre”, kas tulkojumā nozīmē „vēderdejas”. Eksperti norāda – vēderdejas eksistēja jau tālā senatnē. Ir liecības, ka šādas tehnikas izmantoja sievietes četrus tūkstošus gadus pirms mūsu ēras.

Vēderdejas. Ko piedāvā BodySport trenažieru zāle?

Mēs apgalvojas: iemācīties vēderdejas var ikviena no Jums. Noarbības, kas notiek trenažieru zālē, ir domātas iesācējiem, tāpēc Jums nav jābūt labai dejotajai, lai šeit nodarbotos.

Ar mūsu palīdzību Jūs uzzināsiet pamatelementus un iemācīsieties kustēties mūzikas pavadījumā, un uzzināsiet, cik hipnotiskas var būt austrumus dejas.

Bez tam, šādas nodarbības noris jautri un interesanti, atšķirībā no tradicionālajām sporta nodarbībām un fitness – treniņiem.

Nu un protams, vēderdejas palīdzēs Jums notievēt, jo deju kustību laikā tiks sadedzinātas kalorijas. Jau pēc dažām nodarbībām Jūs ievērosiet, ka notievējat.

Starp citu, nodarbojoties ar austrumu dejām atklāsies ne tikai fiziskās, bet arī psiholoģiskās priekšrocības. Tās palīdzēs uzlabot pašsajūtu un paaugstinās pašnovērtējumu. Dejas palīdzēs noņemt stresu un uzlādēt ar enerģiju savu ķermeni.

Vēderdejas atvers Jums sievietes dabas juteklību un iemācīs līgani kustēties hipnotiskās mūzikas ritmā.