Solārijs: vienmērīgs un drošs iedegums

Vienmērīgs iedegums ir kļuvis par augsta sociālā statusa simbolu, kā arī par līdzekļi, kas atdzīvina ādu un piešķir tai spīdumu. Gluda bronzas ķermeņa krāsa ļauj aizmirst par blāvu un bālu ādu, un padara jebkuru daiļā dzimuma pārstāvi brīnišķīgu. Tikai jāatbild un svarīgu jautājumu: „Kas ir labāks Jūsu ķermenim – solārijs un baseins vai arī naturālie dabas dotie apstākļi, tas ir saule un jūra?”.

Solārijs vai saule: izvēlamies

BodySport ir daudz procedūru ķermeņa atjaunināšanai. Piemēram: muguras masāža, pīlings un citas. Diemžēl dabisko iedegumu grūti nosaukt par efektīvu atveseļošanas procedūru. Mediķi pierādījuši – ultravioleto staru iedarbība var izraisīt vēža šūnu aktivizēšanos. Tātad ir liels risks skaista un vienmērīga iedeguma vietā iegūt bīstamu slimību.

Solārijs, par laimi nav tik bīstams dzīvībai, tāpēc tā popularitāte aug. Ja Jūs nevarat atļauties atrasties zem svelmainās saules stariem, izmēģiniet drošas ultravioleto staru dozas BodySport solārijos – gan horizontālos, gan vertikālos. Solārija mākslīgā gaisma ļauj palielināt melanīna izstrādi ādā, kā rezultātā āda kļūst tumšāka. Katrs seans solārijā ilgst ne mazāk par 5 minutēm, taču drošības dēļ nedrīkst ilgt vairāk par pusstundu. Vispār, lai noteiktu seansa ilgumu, jāgriežās pie mūsu kompānijas speciālistiem: eksperti noteiks Jūsu ādas bālumu, organisma īpatnības un ieteiks tādu ilgumu un ultravioleto staru dozu, kas dos labu rezultātu, neradot organismam briesmas.

Autoiedegums: saulīte trauciņā

Ja tomēr uzskatat, ka solārijs ir kaitīgs, labākais risinājums būs izmantot kosmētiskos līdzekļus – autoiedegumus.

Protams tas ir ērti – izmantot sprejus un krēmus, kas iedos Jūsu ādai vajadzīgo toni. Tomēr, Jums jāatceras: šāda iedarbība nav ilgstoša un jebkura muguras masāža iznīcinās visas Jūsu pūles.

Gribat izskatīties pievilcīgi jebkurā gadalaikā un demonstrēt vienmērīgu iedegumu it visur, tādās vietās kā:

  • Baseins;
  • Nakts klubs;
  • Salons, kurā notiek muguras masāža

Tad Jūsu izvēlei ir jābūt solārijs, bet ne autoiedegums. No savas puses BodySport speciālisti darīs visu iespējamo, lai Jūs būtu apmierināti ar rezultātu.