Tievējam ar prieku: trenažieru zāle un vēderdejas

Cīņa ar lieko svaru, pat visnogurdinošākā, ne vienmēr dod rezultātu. Un tomēr, pārbaudītās metodes, tādas kā:

viegli palīdzēs sasniegt vēlamo rezultātu. Tikai jāpierod pie tā, ka deju nodarbības vai trenažieru zāle, kļūs Jūsu dzīves neatņemama sastāvdaļa.

Trenažieru zāle: sievietēm un vīriešiem

Prakse rāda, nodarbības trenažieru zālē, dod labus rezultātus tievēšanā. Tomēr nedomājiet, ka šīs sporta nodarbību veids ir domāts tikai stiprā dzimuma pārstāvjiem, sievietes tāpat var nodarboties Body Sport trenažieru zālē. Tikai slodze būs viņām mazāka.

Ja Jūs dosiet priekšroku tieši Body Sport, Jūs varēsiet izvēlēties daudzveidīgus sporta trenažierus un kompleksus. Mūsu kompānijā strādā daudz pieredzējušu un kompetentu treneru, kuri sastādīs individuālos treniņu plānus, atkarībā no Jūsu organisma iespējām, problēmātiskajām vietām un citiem faktoriem. Body Sport klienti, kuri jau vismaz vienu reizi ir bijuši mūsu trenažieru zālē, atzīmē, šis tievēšanas veids der viņiem vislabāk.

Tievējam ar deju palīdzību

Daudzi cilvēki jau ir pierādījuši, cik milzīga loma ir dejām trenēšanās procesā, kad viņi kustoties mīļās ritmiskās mūzikas pavadījumā, viegli zaudējuši lieko svaru.

Cik viegli tievēsiet, būs atkarīgs no izvēlētā deju stila. Kā prakse rāda, vēderdejas ir ideāli piemērotas gan svara samazināšanai, gan arī visa organisma kopējam treniņam. Pierādīts – vēderdejas normalizē sirds ritmu, kā arī palielina sirds un asinsvadu sistēmas izturību.

Kas nepieciešams, lai sāktu tievēt ar vēderdeju palīdzību? Nedaudz : pareizs noskaņojums un pacietība. Tad arī būs rezultāts!

Peldēšana palīdz notievēt

Par peldēšanas labo ietekmi runā ne tikai tie cilvēki, kas jau notievējuši pēc nodarbībām baseinā, bet arī mediķi, kas norāda uz ūdens labvēlīgo ietekmi uz organismu.

Tie, kuri notievējuši regulāri apmeklējot baseinu, atzīmē – tam nevajadzēja pielikt daudz pūļu. Pirmkārt, tikai apvienots patīkamais ar lietderīgo, otrkārt process noritēja ātri un nemanāmi.

Ja Jums ir lieks svars un gribat atgriezties labā formā, nāciet uz Bodu Sport, kur Jums tiks piedāvātas daudzas tievēšanas programmas.