Kāju masāža – labums un bauda vienā procedūrā

Mēs pat nedomājam par to, kā strādā mūsu organisms. Mēs gribam paspēt daudz izdarīt un pastāvīgi atrodamies kustībā. Mēs skrienam un lecam, lai saglabātu fizisko formu un ļoti reti domājam par to, ka mūsu kājas ir kolosāli noslogotas. Ko darīt, lai palīdzētu nogurušajām kājiņām? Viena no labākajām atveseļošanas procedūrām ir – kāju masāža.

Fitnes klubā Body Sport Jūs varat izmantot dažādas procedūras, tai skaitā:

  • Muguras masāža;
  • Limfodrenāža;
  • Kāju masāža.

Kas ir muguras masāža – zina visi, bet kā darbojas kāju masāža?

Uzdāviniet sev kāju masāžu.

Ja kāju masāžu veic speciālists, tad viņš gan atbrīvos Jūsu kājas no noguruma, gan arī panāks, lai muskuļi būtu tonusā un uzlabojas ādas stāvoklis.

Tādas masāžas laikā atdalās atmirušās ādas daļiņas, aktivizējas asinsrites un limfātiskās sistēmas darbība. Pateicoties tam, metabolisma produkti tiek izvadīti no organisma intensīvāk.

Kas ir galarezultātā? Palielinās muskuļu elastīgums, uzlabojas ādas izskats, samazinās taukaudu apjomi. Turklāt, kāju masāža novērš sasprindzinājumu un dod nepārspējamu komforta sajūtu.

Kā notiek kāju masāža?

Kājas var masēt gan atsevišķās zonās, gan arī apstrādāt visu apgabalu – no gurniem līdz kāju pirkstiem. Viss ir atkarīgs no Jūsu vēlmēm un brīvā laika.

Veicot kopējo kāju masāžu, tās iedarbība ir jūtama visā organismā, jo kāju pēdās ir daudzi reflektorie punkti.

Starp citu, pareizi veikta masāža iedarbojas labvēlīgi uz mugurkaulu un palīdz atbrīvoties no muguras sāpēm. Daudzi sajūtot šādas sāpes iet uz muguras masāžu, kas, protams, ir lietderīga procedūra, taču dažreiz nepalīdz. Lieta tā, ka daudzas muguras sāpes ir saistītas tieši ar kāju problēmām. Zinot reflektoros punktus un iedarbojoties tieši uz tiem var uzlabot deguna dobuma, acu un dzirdes darbību. Pieredzējuši masieri zina, ja saaukstēšanās sākuma periodā enerģiski masēt pēdas, var izvairīties no slimības attīstības.

Kāju masāža – aicinām visus

Fitnesa klubā Body Sport Jūs varat izmantot pieredzējušu speciālistu masāžas pakalpojumus. Muguras masāža vai kāju masāža, limfodrenāža un citi masāžas veidi palīdzēs justies labāk, kļūt slaidākai un pat jaunākai. Masāžas pakalpojumus var izmantot līdz vai pēc sporta nodarbībām, pasūtīt atjaunošu vai sportisku masāžu. Mūsu speciālisti izmanto dažādas masāžas tehnikas, lai sasniegtu mērķi – dāvāt Jums skaistumu un veselību.