Muguras masāža – uzticiet to tikai profesionāļiem

Kad un kurš pirmais pamanīja, ka muguras muskuļu glaudīšana sniedz ne tikai patīkamas sajūtas, bet arī dod labumu, tagad vairs nav zināms, taču šobrīd muguras masāža skaitās viena no pieprasītākajām procedūrām, kurai piemīt pozitīvs efekts. Ja Jums patīk kustības, daudz nodarboties ar sportu vai fitnesu, tad trenažieru zāle palīdzēs pilveidot Jums savu ķermeni, bet pareizi veikta masāža nostiprinās šo efektu, sasniedzot pozitīvas emocijas un labvēlīgi iedarbosies uz visu Jūsu organismu.

Muguras masāža – viltīga lieta

Uz pirmo acu uzmetienu, veikt muguras masāžu ir vienkārši, - Jūs lūdzat vīru pamasēt muguru, dodieties pēc draudzenes rekomendācijas pie viņas pazīstama masiera un saprotat, vēlamā efekta nav. Kāpēc tā notiek? Īstenībā šāda veida procedūras ir jāveic profesionālim, tās palīdzēs iztikt bez sāpju izjūtām un sasniegt vēlamo rezultātu.

Fitnesa klubā Body Sport Jūs varat:

  • Izvēlēties nodarbības pēc savas patikas.
  • Izmantot pakalpojumu „muguras masāža”.
  • Trenažieru zāle – arī to var izmantot.
  • Pasūtīt pakalpojumu „kāju masāža”.

Izmantot kosmetologa palīdzību, kā arī citas patīkamas darbības, kuras palīdzēs pilnveidot Jūsu ķermeni un sniegt labvēlīgu iedarbību uz visu organismu.

Šeit muguras masāžu Jums veiks īsti sava aroda pratēji, kam ir liela pieredze. Viņi veiks tādu lietu, kā kāju masāža, muguras masāža, izmantojot visefektīvākās tehnikas un metodikas. Ar šīs procedūras palīdzību Jūs varat noņemt muskuļu sasprindzinājumu, atslābināties no stresa un noguruma.

Muguras masāža – labums acīmredzams

Ikviena masāža, izpildīta pēc visiem noteikumiem, palīdzēs atbrīvoties no trauksmes sajūtas un stresa, atjaunos asinsriti, uzlabos muskuļu darbību, atbrīvos no pietūkumiem.

Kluba Body Sport speciālisti īpaši rekomendē muguras masāžu tiem, kas :

  • Ir īpaši jūtīgs pret stresu, bieži izjūt trauksmainas sajūtas.
  • Dzīvo mazkustīgu dzīves veidu.
  • Izjūt diskomfortu muguras apvidū.
  • Kam anamnēzē uzrādās osteohondroze.

Taču, jebkurā gadījumā, pirms doties uz ārstnieciskām procedūrām, labāk konsultēties ar ārstējošo ārstu, lai no masāžas gūtu tikai baudījumu.

Un pats galvenais – uzticiet veikt šo atveseļošanās procedūru tikai pieredzējušiem speciālistiem, lai Jūs varētu izbaudīt visus masāžas „kaifus”.