Tievējam ar prieku: izmantojam limfodrenāžu

Pareizs ēdiens, fiziskās aktivitātes un pat masāža reizēm ir bezspēcīga pret tauku nogulsnēšanos ķermenī, kas bojā ārējo izskatu un negatīvi ietekmē labsajūtu. Tad mūsu sieviešu sporta kluba „Body Sport” speciālisti rekomendē izvēlēties limfodrenāžu – iedarbīgu ieroci cīņā ar tauku nogulsnējumiem.

Kā var palīdzēt aparātveida limfodrenāža vai limfodrenāža ar rokām

Limfodrenāžas masāža, tas ir īpašs pakalpojums. To veic tikai speciāli sagatavoti speciālisti ar milzīgu praktisko pieredzi. Tās procesā notiek iedarbība uz dziļajiem ādas slāņiem un zemādas taukiem, kā arī uz ķermeņa mīkstajiem audiem, stimulējot liekā šķidruma izvadīšanu no tiem. Kopā ar šķidrumu tiek izvadīti toksīni, kuri indē organismu, kaitīgi iedarbojas uz to un uz Jūsu labsajūtu. Pat pēc pirmā seansa tūska acīmredzami samazinās.

Limfodrenāža ar rokām: izmanto dažādus paņēmienus – uzspiešanu, berzēšanu, sitienus, saspiešanu.

Kas ir limfa un tās loma cilvēka organismā

Limfa – tas ir caurspīdīgs viskozs šķidrums, kuram var būt dzeltenīga nokrāsa. Visi to ir redzējuši, piemēram bērnībā, pēc ceļgala nobrāzuma asinis vairs netek, taču neparasts šķidrums turpina sūkties vēl kādu laiku. Tā arī bija limfa – ļoti svarīgs šķidrums, kurš īstenībā tiek klasificēts kā saistaudi.

Limfas pamatfunkcija – tā ir ūdens, olbaltumvielu, sāļu, toksīnu un citu vielu atgriešana no audiem asinīs. Limfas tecēšanas virziens ir no apakšas uz augšu, tas ir no kāju un roku pirkstu galiem uz galveno limfātisko kanālu krūšu apvidū. Tās kustību regulē īpaši vārsti, kuri ne vienmēr tiek galā ar savu uzdevumu.

Limfodrenāža ar rokām, ko veic kluba „Body Sport” speciālisti, palīdz atjaunot pareizu limfas plūsmu. Rezultātā: dažādu orgānu audi atbrīvojas no liekā šķidruma un vielmaiņas produktiem, un tad „atcerās”, kā vajag pareizi darboties. Īsā laikā acīmredzami uzlabojas imunitāte, nostiprinās kopējais veselības stāvoklis, it kā paši no sevis pazūd liekie kilogrami un ārējais izskats mainās uz labāko pusi.

Pamatojoties uz statistiskiem pētījumiem, pierādīts, limfodrenāža palīdz:

  • Samazināt tūsku;
  • Izlīdzināt ādu;
  • Normalizēt ādas „elpošanu”, atbrīvojot poras no šlakvielām;
  • Paātrināt rētaudu dzīšanu, būtiski samazinot strijas.