Anticellulīta masāžas efekts

Anticellulīta masāža – tas ir dabisks, efektīvs un patīkams veids, kā samazināt cellulītu, kurš izskatās bedrīšu un pauguriņu veidā uz gurniem, vēdera un sēžamvietas. Cellulīts – nepareiza uztura, mazkustīga dzīves veida un ģenētisko noviržu sekas, taču ja pirms pārsimts gadiem, tā bija norma un daiļā dzimuma pārstāves neizrādīja savu neapmierinātību par to, tad mūsdienās, kad ir citi skaistuma standarti, tas kļūst par problēmu. Masāža, kā efektīvs līdzeklis cīņā ar cellulītu, ir pieprasīta no daudzu „Body Sport” apmeklētāju puses. Ja Jūs pagaidām domājat, vai pierakstīties uz masāžu „Body Sport”, mūsu speciālisti izstāstīs vairāk par cellulītu un par veidiem, kā atbrīvoties no tā.

Neskatoties uz to, ka daudzas taukvielas ir nepieciešamas mūsu organismam, taču arī tās var pārvērsties par cellulītu. Cellulīta attīstība skar visu vecumu sievietes, taču visbiežāk pirmās pazīmes tiek fiksētas sievietēm vecumā no 25 līdz 35 gadiem. Labākais veids, kā tikt vaļā no cellulīta – regulāra veselīgas pārtikas izmantošana, ka arī aktīvs dzīves veids un efektīva anticellulīta masāža. Šīs masāžas priekšrocība ir tā, ka tā palīdz tikt vaļā no cellulīta bez kaut kādiem nedabiskiem procesiem vai dārgām operācijām.

Kā darbojas anticellulīta masāža?

„Body Sport” speciālisti atzīmē: anticellulīta masāža strādā dažādos iedarbības līmeņos. Pirmkārt, tā uzlabo asinsriti un ar laiku novērš zemādas tauku uzkrājumus. Otrkārt, izmīcīšana un maiga glaudīšana atslābina un novērš muskuļu saspringumu, uzlabojot asinsriti. Treškārt, iedarbojas uz limfātisko sistēmu un izvelk uzkrājušos šķidrumus, kuri saistīti ar cellulītu, kā arī saskalda uzkrājušos taukus un izvada lieko ūdeni. Visbeidzot, anticellulīta masāža kopā ar tauku kamoliņu likvidēšanu, palīdz atbrīvoties no toksīniem, kuri atrodas audos.

Cik anticellulīta masāžas seansi ir nepieciešami?

Lai samazinātu cellulītu, nepieciešams iziet vairākus seansus (aptuveni 10-15). Tikt vaļā no cellulīta ātrāk, palīdzēs arī citi „Body Sport” pakalpojumi, piemēram:

  • Vaksings.
  • Krioprocedūras.
  • Anticellulīta ietīšanas.

Mēs esam gatavi speciāli Jums izstrādāt programmu, kas ļautu atbrīvoties no cellulīta ātri un nesāpīgi.