Vaksings – iespēja padarīt ādu maigu un zīdainu

Vaksings ir procedūra, kad izmantojot vaska depilāciju likvidē nevajadzīgo apmatojumu. Tas ir viens no senākajiem cilvēces vēsturē depilācijas veidiem. To izmanto, lai likvidētu matiņus uz rokām, kājām, krūtīm, vēdera, bikini zonas, padusēs, kā arī sievietēm uz virslūpas. Rezultāts saglabājas apmēram 2-3 nedēļas. Matiņi kļūst daudz vājāki un plānāki, jo matu folikulu aktivitāte samazinās. Tāpēc, ja šāda procedūra tiek veikta regulāri, ar laiku nevēlamie matiņi izzudīs. Tāpat arī anticelulīta masāža – ja to veic regulāri, var pilnībā novērst problēmu.

Pateicoties mūsdienīgajam vaska sastāvam, kurš satur dažādas mīkstinošas komponentes, būtiski samazinās sāpju izjūtas un notiek ātra ādas reģenerācija. Milzīga šādu līdzekļu izvēle dod iespēju ņemt vērā individuālās ādas īpatnības.

Ja Jūs izlēmāt veikt šo procedūru, nāciet pie firmas Body Sport speciālistiem. Viņi to paveiks vislabākajā veidā.

Vaska veidi, ko izmanto vaksingam

Ir divi veidi, kurus parasti izmanto dotajā procedūrā: cietais (karstais) un mīkstais (siltais) vasks. Cieto vasku visbiežāk izmanto kosmetoloģijas centros. Karstais vasks atver ādas poras, kas būtiski atvieglo depilācijas procesu un samazina sāpju izjūtas. Šāds vasks spējīgs stingri noturēt pat cietu un biezu apmatojumu. Kas attiecas uz mīksto vasku, to var izmantot gan salonā, gan mājās. Zemas temperatūras vaskā ir sveķi, kuri ūdenī nešķīst, tāpēc, lai to nomazgātu, jāizmanto speciāli līdzekļi uz eļļas bāzes.

Lietošanas kontrindikācijas

Jāievēro – vaksings nav piemērots visiem. Ir klienti, kam ir šādas veselības problēmas:

  • Varikoze.
  • Diabēts.
  • Dažādas herpes formas.
  • Infekcijas saslimšanas.
  • Dažāda veida ādas slimības.
  • Individuāla nepanesamība.
  • Labdabīgi veidojumi uz ādas, piemēram, dzimumzīmes, papilomas, kārpas.

Izņemot vaksingu, mēs piedāvājam arī citas procedūras, tādas kā – limfodrenāža. Tā ir unikāla procedūra, masāžas paveids, kuras pamatuzdevums ir liekā šķidruma izvadīšana no starpšūnu telpas. Šobrīd tā ir ļoti pieprasīta.

Firmas Body Sport speciālisti būs vienmēr priecīgi Jūs sastapt kā savus klientus.