Trenažieru zāle - ķermenim un dvēselei

Jūs esat satraukti, kā izskatās Jūsu ķermenis? Jūs nomokāt sevi ar dietām, taču pārdzīvojat, ka tās kaitēs Jūsu veselībai? Jūs nerodat atbalstu no tuvinieku puses? Jums vajadzīga palīdzība! Nāciet uz fitnesa kluba Body Sport trenažieru zāli, kur Jūs sagaidīs kā dārgu ciemiņu, uzklausīs un palīdzēs sastādīt treniņu plānu. Starp citu, pie mums ir masāža, kura palīdzēs ātrāk sakārtot Jūsu ķermeni. Rezultātā, Jūs kļūsiet slaidāka, tiksiet vaļā no nīstamajiem liekajiem kilogramiem, palielināsiet tonusu un izturību, un galvenais, nomierināsiet nervus un sajutīsiet – dzīve ir brīnišķīga!

Body Sport trenažieru zāle – lieliskie apstākļi nodarbībām

Mēs piedāvājam veselu spēka trenažieru kompleksu un iekārtas kardio-treniņiem. Tas viss ir izstrādāts tieši nodarbībām zālē un domāts cilvēkiem ar dažādām sagatavotības pakāpēm.

Mēs piedāvājam šādu kompleksu:

  • Eliptiskie velotrenažieri.
  • Skrejceliņi.
  • Trenažieri funkcionālajiem treniņiem.
  • Spēka zona.
  • Kardio zona.
  • Masāža.
  • Solārijs.

Visos kardio-trenažieros integrēti speciāli vadības paneļi. Tie ļauj viegli mainīt nodarbību intensitāti atkarībā no sagatavotības un pašsajūtas līmeņa. Treniņu gaita tiek kontrolēta reālajā laika režīmā.

Pareizi apvienojot nodarbības uz dažāda veida trenažieriem, mūsu apmeklētāji panāk pārsteidzošus rezultātus, kuri atstāj labu iespaidu kā uz viņiem, tā uz viņu tuviniekiem. Mūs jau sen nepārsteidz, ka pastāvīgie mūsu kluba biedri, atved pie mums savus paziņas, kolēģus un radiniekus. Visi viņi saņem atbalstu no pieredzējušo instruktoru puses un var izvēlēties individuālās nodarbības, kuru efekts ir daudzsološāks, nekā no patstāvīgām nodarbībām.

Acīmredzams labums no nodarbībām trenažieru zālē

Plānveida nodarbības, pieredzējušu instruktoru uzraudzībā, palīdz atbrīvoties no liekā svara, paaugstināt muskuļu tonusus, uzlabot stāju un gaitu, nostiprināt veselību. Bez tam, regulāra trenažieru zāles apmeklēšana, palīdz izveidot noderīgus ieradumus un kļūt par veselīga dzīves veida piekritēju. Starp citu, uzlabot Jūsu ārējo izskatu palīdzēs mūsu solārijs, kur Jūs gūsiet skaistu iedegumu jebkurā gadalaikā. Eksperti rekomendē visiem, kas pakļauti starpsezonu depresijai, periodiski apmeklēt solāriju, kā arī saņemt tādu pakalpojumu, kā – relaksējošā masāža.