Masāža, kā figūras korekcijas efektīvs līdzeklis

Kā atgriezt ķermenim slaidumu, bet organismam veselību? Ir vairākas procedūras, kas ne tikai vizuāli samazina apjomu, bet arī uzlabo visas orgānu sistēmas darbu. Tie ir masāža un karstā ietīšanās. Firma Body Sport ir gatava sniegt pakalpojumus Jūsu ārējā izskata korekcijai un veselības stāvokļa uzlabošanai un vairāk par to uzzināsiet šajā rakstā.

Pretcelulīta masāža

Ja veikt pretcelulīta masāžu pēc visiem noteikumiem, tas ievērojami uzlabos mikrocirkulāciju, tajā pašā laikā izvadīs toksīnus un šķidrumu caur limfātisko sistēmu. Dotā procedūra, kopā ar fiziskiem vingrinājumiem, ne tikai silda audus, bet arī veicina ātrāku svara zudumu. Masāža ievērojami palielina enerģijas patēriņu, tādēļ to var salīdzināt ar pasīvo vingrošanu. Tāpat nevajadzētu ignorēt pilnvērtīgu fizisko slodzi, jo treniņa laikā muskuļi izstrādā hormonu, kurš aizstāj baltos taukaudus ar brūnajiem. Ir zināms, ka brūnie taukaudi neiekrāj enerģiju, bet gan tērē to.

Ja masāžas procedūras tiek veiktas izmantojot pretcelulīta līdzekļus, rezultāts tiks sasniegts ātrāk, un, kas jāņem vērā, ne karstā ietīšanās, ne krēmi, atsevišķi tauku šūnu apjomu nesamazinās, tas notiks tikai kopā ar masāžu.

Limfodrenāža

Kas ir celulīts? Tā ir pārmērīga limfas uzkrāšanās audos, kad ir aizkavēta tās izvadīšana no organisma. Rezultātā, šķidrums uzkrājas, kas var izraisīt ķermeņa pietūkumu, lieko svaru, maisiņus zem acīm un pat izraisīt tik nopietnu saslimšanu, kā hipertonija. Limfodrenāža spēj palielināt limfas šķidruma aizplūšanu 8 reizes, vienlaikus figūra kļūst slaidāka, organisma stāvoklis uzlabojas.

Dotā procedūra ne tikai uzlabo limfas cirkulācijas darbību, bet arī:

  • Novērš tūskas izpausmes.
  • Izvada toksīnus.
  • Masāža nostiprina asinsvadu sieniņas.
  • Padara visu orgānu darbību sabalansētu.

Jau pavisam drīz pēc limfodrenāžas kursa pabeigšanas, pacients norāda, ka viņa āda kļuvusi tvirtāka un veselīgāka pēc izskata, gurnu apjoms būtiski samazinājies un celulīts pazudis.

Karstā ietīšanās

Karstās ietīšanās procedūra ir visiecienītākā starp sievietēm, pirmkārt tāpēc, ka tās efektivitāte ir pamanāma uzreiz. Karstā ietīšanās var būt dūņu, māla, jūraszāļu. Apjomi jau pēc pirmās procedūras samazinās par 2.5 cm. Protams, šāds straujš svara zudums nav saistīts ar taukaudu sadedzināšanu, bet gan ar liekā šķidruma izvadīšanu no audiem. Ja izmantot tikai karstās ietīšanās, efekts nebūs noturīgs. Ātri izvadītais šķidrums tikpat ātri atgriežas, tāpēc nepieciešams, lai šī procedūra tiktu apvienota ar fiziskām aktivitātēm, masāžu un limfodrenāžu.

Nāciet uz fitnesa klubu Body Sport! Ar mums, Jūsu ķermenis iegūs ne tikai slaidumu, bet arī veselību!