Solārijs – ceļš, kā iegūt skaistu, veselīgu un iedegušu ķermeni

Tumšajās ziemas dienās mums pietrūkst vasaras saulītes, kura dod skaistuma, jaunības un svētku sajūtu. Par laimi ir izeja no šīs situācijas – tā ir fitnesa kluba Body Sport apmeklēšana, kurā ir solārijs. Jāatzīmē, solārijs ne tikai piešķir ādai skaistu iedeguma toni, bet arī sasilda muskuļus, attīra ādu, t.i. dod labu terapeitisko un kosmētisko efektu. Ja vēl klāt nāk limfodrenāža un trenažieru zāle, regulāri apmeklējot fitnesa klubu, Jūs kļūsiet neticami skaists, slaids, iededzis un pārliecināts par sevi cilvēks. Daudziem no mums tik ļoti tā pietrūkst.

Kādu labumu dod solārija apmeklēšana mūsu fitnesa klubā Body Sport?

  • Iegūstat skaistu iedegumu.
  • Uzlabojat imunitāti, lai varētu viegli tikt galā ar daudzajām infekcijām.
  • Samazināt hipertonijas risku, iespējams novērst onkoloģiju un pinnes, psoriāzi un matu izkrišanu.
  • Ievērojami samazināt saslimšanas ar osteoporozi risku.
  • Var aktivizēt cilvēka organismā daudzus procesus – elpošanas orgānu, asinsrites, endokrīnās sistēmas darbību un vielmaiņu.
  • Dod iespēju efektīvi cīnīties ar stresu un ievērojami uzlabot garastāvokli.

Solārija apmeklēšana ieteicama, lai sagatavotu ādu aktīvai vasaras saulei, it īpaši, ja āda ir bāla. Tāpat tiek uzskatīts, ka solārija iedegums ir mazāk kaitīgs, nekā dabiskais iedegums, kas ir vēl viena tā priekšrocība. Ja Jūs gatavojaties braucienam uz jūru, solārijs Jums ir vienkārši nepieciešams.

Attiecībā uz solārija apmeklējumu biežumu, šeit svarīgi ir sauļoties dozējot ilgumu un nemēģināt darīt visu uzreiz. Vidēji, lai iegūtu stabilu toni, jāapmeklē solārijs 4-6 reizes ik pēc dienas un pēc tam, lai uzturētu iegūto toni, var sauļoties 1-2 reizes nedēļā. Tomēr svarīgi ir apzināties, seansu daudzums tiek noteikts individuāli, atkarībā no Jūsu ādas tipa.

Turklāt, ja Jūs vēlaties pārsteigt apkārtējos ar savu eleganto un slaido figūru ir nepieciešama trenažieru zāle mūsu fitnesa klubā Body Sport. Regulāra nodarbību apmeklēšana noteikti dos vēlamo rezultātu.

Tāpat vēlama limfodrenāža – masāža, kuras ietekmē no organisma tiek izvadīti vielmaiņas produkti no starpšūnu telpas un liekais šķidrums, kā arī ievērojami uzlabojas limfas cirkulācija.

Apmeklējiet mūsu fitnesa klubu Body Sport un mēs palīdzēsim Jums vienmēr būt skaistiem, veseliem un slaidiem.