Profesionāls vaksings ķermeņa skaistumam un teicamam noskaņojumam

Par ideālu ķermeni sapņo daudzi, un mēs piedāvājam palīdzību šī sapņa realizēšanai. Nāciet pie mums: pievērsiet uzmanību fiziskām slodzēm, pieturieties sabalansētai diētai, neļaujiet sev uzņemt liekus kilogramus, neaizmirtstiet apmeklēt kosmetoloģiskos salonus un rūpējieties par labu emocionālo pašsajūtu. Mūsu fitnesa klubs Body Sport ir gatavs palīdzēt visiem, kas grib uzlabot ārējo izskatu un savest kārtībā ķermeni. Mēs piedāvājam nodarbības uz dažādiem trenažeriem, kā arī daudzas kosmetoloģiskās procedūras, tai skaitā vaksings un anticelulīta masāža.

Ko piedāvā mūsu fitnesa klubs?

Daudzi fitnesa klubi piedāvā tikai iespēju nodarboties uz trenažeriem, lai atbrīvotos no liekā svara un uzlabotu muskuļu tonusu. Mēs piedāvājam daudz vairāk, tie ir:

  • Velotrenažieri un skrejceliņi.
  • Trenažieri funkcionālajiem treniņiem.
  • Spēka un kardiozonu.
  • Visa ķermeņa un anticelulīta masāža.
  • Mūsdienīgs solārijs.
  • Dažādu zonu vaksings.
  • Mūsu speciālistu profesionālas konsultācijas.

Kāpēc vajadzīgs vaksings?

Daudzi cilvēki jau ir novērtējuši solārija apmeklējumu labumu, taču vaksinga procedūru pakalpojumus izmanto nedaudzi, iztiekot ar skūšanas piederumiem un depilatora krēma palīdzību. Vaksings ir izdomāts jau sen, taču agrāk tas bija sāpīgi un tas nebija plaši izplatīts. Mūsdienīgas tehnoloģijas ļauj veikt šo procedūru viegli un ātri. Speciāli sagatavots sastāvs ir reabilitējis šo efektīvo, taču līdz šim sāpīgo depilācijas procedūru, saglabājot visas tās priekšrocības.

Veicot vaska depilāciju tiek iznīcināti nevēlamie matiņi no izvēlētajām ķermeņa daļām. Šī procedūra atšķirībā no parastās skūšanas, atbrīvo no matiņiem uz ilgu laiku. Speciāls vaska sastāvs iedarbojas kā vietējā anestēzija, novēršot nepatīkamās izjūtas – kad momentāli tiek izrauts liels daudzums matiņu. Darbības procesā tiek izrauti matiņi ar visām saknītēm, pat visīsākie un plānākie, tāpēc jaunu matiņu ataugšana nenotiek ātri. Vēl viena vaksinga priekšrocība – labdabīga iedarbība uz ādu, kura kļūst mīkstāka un elastīgāka.

Nāciet uz mūsu fitnesa klubu Body Sport, kur pēc intensīvām nodarbībām Jūs varēsiet apmeklēt solāriju, izmantot atslābinošo visa ķermeņa un anticelulīta masāžu, kā arī viegli tikt vaļā no liekajiem matiņiem dažādās ķermeņa zonās, ar vaksinga palīdzību.