Masāža, kā līdzeklis cīņai ar stresu un depresiju

Droši vien, Jums ir nācies dzirdēt, ka visas slimības ir no nerviem. Mediķi, daudzu pētījumu un eksperimentu rezultātā ir pierādījuši, ka stress un slimības ir cieši saistīti. Pārsteidzoši, taču tikt vaļā no depresijas un attiecīgi novērst dažādu slimību attīstību palīdzēs masāža, ko veic Body Sport speciālisti.

Stress un slimības

Katrs no mums, kaut reizi dzīvē, ir izbaudījis stresu. Stresa iemesls var būt jebkas – problēmas darbā, ģimenē, personīgajā dzīvē, sabiedrībā, mazvērtības apziņa. Viskaitīgākās stresa izpausmes ir psiholoģiskā spriedze, patoloģiska neticība saviem spēkiem, vilšanās visā.

Stress izsauc hormonu izdalīšanos, kuri kļūst par asinsvadu sašaurināšanās iemeslu. Tiklīdz asinsvadi sašaurinās, samazinās asins cirkulācija, sirdij grūtāk darboties, elpošana kļūst ātra un sekla, palēninās gremošana. Šeit tad arī rodās sirds-asinsvadu, gremošanas, nervu, asinsvadu sistēmas problēmas.

Psihosomatiskie pētījumi rāda: stress un depresija tāpat var izraisīt migrēnu, hipertenziju, dažādus čūlu veidus. Medicīniskā statistika ir nepielūdzama: aptuveni 80% saslimšanu saistītas ar stresa situācijām un depresiju. Nomierinošā un atslābinošā masāža ļauj aktīvi cīnīties ar cilvēka organisma negatīvajām izmaiņām, palīdz efektīvi atslābināties, aizmirst visas problēmas un grūtības, un cīnīties ar stresa radītajām sekām.

Kāpēc Body Sport?

Body Sport speciālisti zina – masāžai ir savs psiholoģiskais efekts. Procedūra, kuru izpilda profesionāls masieris atdzīvina taktilās izjūtas, novērš spriedzi. Cilvēks atbrīvojoties no muskuļu sasprindzinājuma, atbrīvo sevi no bruņām, kuras organisms izveido stresa iespaidā. Tādā veidā roku, muguras un kāju masāža atbrīvo nomāktās emocijas un novērš jebkuras depresijas un stresa izpausmes.

Masāža – tā ir efektīva nemedikamentozā terapija, kura ļauj atbrīvoties no galvas sāpēm un stipras migrēnas, gremošanas traucējumiem, artrīta, astmas, radikulīta, aizcietējumiem, sinusīta. Bez tam, daži masāžas veidi palīdz iegūt slaidu figūru un skaistumu. Firmā Body Sport ir saņemama:

  • Kopējā masāža – organisma aizsargspēju palielināšanai.
  • Anticelulīta masāža – figūras korekcijai.
  • Muguras masāža – sasprindzinājuma noņemšanai un relaksācijai.