Vēderdejas – ceļš uz veselīgu un skaistu ķermeni

Mūsdienās ir plaši izplatīta austrumu kultūra. Ne tikai atpūta eksotiskās valstīs, austrumu ēdieni, garšvielas, bet arī vēderdejas ir kļuvušas īpaši populāras. Daudzi nezin kāpēc uzskata vēderdejas par erotisku austrumu deju. Taču tām ir ne tikai estētiskā un garīgā nozīme, bet arī tiek uzskatīts, ka tās var nostiprināt un atveseļot sievietes organismu, normalizēt tā darbību un atrisināt daudzas sieviešu problēmas. Vēderdejas, tāpat kā pilates, attīsta kustību vijīgumu un ķermeņa plastiku.

Ja Jūs pieņēmāt lēmumu, ka Jums vajadzīgas vēderdejas, pilates, laipni lūdzam mūsu klubā Body Sport, kur ir trenažieru zāle. Pie mums strādā profesionāļi, kuri izstāstīs, kāds labums ir vēderdejām un ko var iegūt nodarbojoties ar austrumu dejām, aprakstīs visas to priekšrocības un iemācīs skaisti dejot.

Kādas priekšrocības ir vēderdejām?

  • Paātrina vielmaiņas procesus, iedarbojoties uz mazā iegurņa orgāniem, kā rezultātā uzsūcas mioma, bieži vien pāriet piedēkļu iekaisums, tiek novērsta cistas veidošanās.
  • Pareiza elpošana samazina stresa līmeni, kurš ietekmē sievieti ikdienā.
  • Uzlabojas sejas krāsa, stabilizējas zarnu trakta darbība.
  • Samazinās sāpju izjūtas, kas uz sievieti iedarbojas kritiskajās dienās, samazinās sāpes krūšu, jostas vietā, kakla skriemeļos, nostiprinās locītavas un izzūd galvas sāpes.
  • Uzlabojas vestibulārais aparāts, attīstās kustību koordinācija.
  • Vēderdejas labvēlīgi iedarbojas uz sirds-asinsvadu sistēmu un cīpslām.

Roku un pleca daļas kustības dejojot, labi nostiprina starpribu muskulatūru un krūšu muskuļus. Pateicoties tam krūšu forma būs ideāla daudzus gadus.

Body Sport trenažieru zāle dos iespēju novērtēt, cik labas vēderdejas ir kakla osteohondrozes, hipertonijas profilaksē. Ritmiska un pareiza elpošana vēderdeju laikā, un nodarbojoties ar pilatēm ļoti efektīvi iedarbojas uz sievietes organisma labsajūtas centriem – uzlabojas garastāvoklis, izdalās endorfīnu hormoni un visas problēmas un rūpes paliek otrā plānā. Pieredzējušie Body Sport instruktori palīdzēs Jums attīstīt plastiskumu, elastību, un no jauna atklāt savu ķermeni.