Vaksings – ceļš uz maigu, gludu un zīdainu ādu

Daiļā dzimuma pārstāvēm, kuras vēlās iegūt perfektu ārējo izskatu, depilācija kļuvusi par pierastu lietu. Īpaši aktuāla šī procedūra ir vasaras laikā. Šī procedūra ir ieguvusi nosaukumu – vaksings. Tā skaitās visizplatītākā un populārākā metode, cīņā ar nevēlamo apmatojumu, ar vaska palīdzību. Vaksings vai vaska depilācija ir tādas epilācijas veids, kur krēmveida vaska massa ar rullīša vai lāpstiņas palīdzību tiek uzlikta apstrādājamajai ķermeņa daļai, un pēc sastingšanas ar speciālām papīra loksnītēm tiek noņemta. Lai būtu pilns efekts, matiņu garumam jābūt vismaz 5 mm. Fitnesa klubs Body Sport uzaicina visus, kam šī procedūra nepieciešama, apmeklēt mūs. Pie mums strādā pieredzējuši speciālisti, kuri akurāti, ātri un bez sāpēm sniegs šo pakalpojumu.

Starp galvenajām priekšrocībām, kuras sniedz vaksings, jāatzīmē šādas:

  • Regulāra šādas procedūras veikšana padara matiņus plānākus, un tie sāk lēnāk augt.
  • Vasks, kura sastāvā ir ēteriskās eļļas, ārstniecības augu ekstrakti, kas novērš iekaisumu un neļauj matiņiem ieaugt ādā, noloba atmirušās šūnas un āda kļūst neticami gluda un zīdaina.
  • Pēc vaska depilācijas, kuru sniedz mūsu fitnesa klubs, efekts turpinās 6-12 nedēļas.
  • Vaksings iespējams uz jebkurām ķermeņa daļām.
  • Pēc šīs procedūras, ļoti reti parādās iekaisums. Ja tomēr tas noticis, jāizmanto mitrinošs krēms.

Kādus rezultātus var sasniegt, pateicoties vaksinga procedūrai, fitnesa klubā Body Sport?

  • Var pilnīgi aizmirst par skuvekli, pēc kura veidojas ādas iekaisums.
  • Tajās vietās, kur notiek pastāvīga vaska depilācija, matiņi aug daudz lēnāk.
  • Attīroties no atmirušajām šūnām, āda kļūst daudz gludāka un maigāka.

Vaksings ir ieteicams, ja parādās nevēlami matiņi dažādās vietās, kā arī, ja sākas intensīva matiņu augšana uz kājām, rokām, bikini zonā un padusēs.

Ja nolēmāt, ka vajadzīgs vaksings, masāža, fitnesa klubs Body Sport gaida Jūs. Mūsu darbinieki vienmēr gatavi izstāstīt par visiem pakalpojumiem, cenām, procedūru ilgumu, kā arī atbildēt uz visiem Jūs interesējošiem jautājumiem. Būsim priecīgi par sadarbību.