Body Sport vaksings – skaists un gluds ķermenis

No seniem laikiem sievietes ir uztraukusi lieko matiņu problēma. Kas tikai netika izmantots, lai būtu gluda āda: medus, izkausēts cukurs un pat sveķi. Mūsdienās procedūra, kad matiņi tiek likvidēti izmantojot lipīgu vielu, saucas vaksings vai vaska depilācija. Šo procedūru var veikt mūsu fitnesa klubā Body Sport. Papildus vaksingam mēs piedāvājam arī tādu procedūru, kā masāža. Tāpēc, ja Jums rodās vēlme sniegt sev kaut ko patīkamu un uzlabot pašsajūtu, veselību – laipni lūdzam.

Tie, kuri jau ir bijuši Body Sport un izmēģinājuši tādu procedūru, kā vaksings, ļoti priecīgi par rezultātu:

  • Procedūra tiek galā ar ļoti cietiem matiņiem, tāpēc nav vajadzības noteikt matu tipu.
  • Ideāli piemērots apmatojuma likvidēšanai ne tikai uz kājām, bet arī bikini zonā, padusēs, tāpat biezām uzacīm un ūsiņām uz virslūpas.
  • Pēc katras nākamās procedūras pateicoties vaska iedarbībai, matiņu struktūra kļūst vājāka, tie paliek tievāki un plānāki. Tāpēc ar katru reizi tos būs vieglāk likvidēt.
  • Ir pieejams atbilstoši cenas un kvalitātes attiecībai, jo efekts saglabājas 3 nedēļas. Un, ja pēc procedūras izmantot līdzekļus, kuri kavē matiņu augšanu, efektu var pagarināt.
  • Šī ir universāla procedūra gan sievietēm, gan vīriešiem. Pēdējie bieži izmanto vaksingu, lai likvidētu apmatojumu uz krūtīm, muguras, padusēs un zoda.

Lai arī tādai procedūrai, kā vaksings, ir daudz priekšrocību, tai ir arī kontrindikācijas: diabēts, ādas slimības, veidojumi uz ādas, piemēram, kārpas, dzimumzīmes un papillomas, nesadzijuši nobrāzumi un rētas, individuālā procesa fobija, dažādas herpes formas, un vēnu varikoze. Visos citos gadījumos, Jūs droši varat doties uz procedūru un neticiet, ja kāds saka ka sāpēs. Patiesībā, viss ir atkarīgs no jūtīguma sliekšņa – dažiem šī procedūra ir nedaudz sāpīga, bet citi to praktiski nejūt. Ja Jūs rūpējaties ne tikai par savu skaistumu, bet arī par veselību, mūsu fitnesa klubā Body Sport ir pieejama muguras masāža un pēc tās uzreiz sajutīsiet vieglumu, enerģijas un spēku pieplūdumu. Nāciet uz mūsu fitnesa klubu – pie mums var nodarboties ar sportu, dejot, ir pieejama masāža, solārijs un pats galvenais – vaksings, procedūra, lai likvidētu lieko apmatojumu uz jebkurām ķermeņa daļām.