Limfodrenāža – Jūsu sabiedrotais ceļā uz skaistumu

Limfodrenāža – efektīva fizioterapeitiskā metode, kura ļauj izvadīt no organisma lieko šķidrumu, vielmaiņas produktus, ka arī labvēlīgi iedarbojas uz visu limfātisko sistēmu kopumā. Pēc masāžas seansa: limfvadi paplašinās, limfa sāk aktīvāk cirkulēt, izplatoties pa visu organismu, muskuļi atslābinās. Tādā veidā limfodrenāža ne tikai uzlabo ķermeni, bet arī veselību.

Firma Body Sport veic limfodrenāžas seansus izmantojot dažādas mūsdienīgas metodes. Galvenais mērķis – slaido formu ātra atgūšana un klientu pašsajūtas uzlabošana.

Limfodrenāžas veidi

  • Vakuuma limfodrenāža. Metodes pamatā ir negatīvais spiediens, kurš iedarbojas uz nelielām ķermeņa daļām. Galvenais, lai iedarbība būtu mērena, ja pārcenšas, var rasties asinsizplūdumi. Pieredzējis speciālists šādu efektu nepieļaus.
  • Mikrostrāvu limfodrenāža. Šai procedūrai izmanto elektriskos impulsus, kuri stimulē epidermas darbību. Mikrostrāvu masāža rada labvēlīgu iedarbību uz ādas slāņu kapilāriem, paātrina vielmaiņas procesus ādā, veic atjaunošanās procesus un izvada no audiem lieko sķidrumu.
  • Procesorterapija. Procedūrā izmanto speciālu kostīmu un divus mikroprocesorus, kuri ļauj kontrolēt spiedienu noteiktās ķermeņa daļās. Šī metode ļauj ātri samazināt svaru, tikt vaļā no celulīta, palīdz kāju tūskas gadījumos un varikozo vēnu ārstēšanā.

Limfodrenāžas darbības princips

Masāža ir domāta problemātiskām ķermeņa daļām, pamatā tās ir: dibens, vēders, gurni, apakšstilbi, viduklis. Masāžists veic izspiedošas kustības, atbrīvojot ķermeni no liekajiem taukaudiem, šķidruma, šlakvielām. Tas viss tiek izvadīts izmantojot limfātisko sistēmu, kura limfodrenāžas ietekmē sāk darboties aktīvāk.

Pašā procedūras sākuma stadijā, pacienta limfa ir bieza, piesātināta ar atkritumproduktiem, negribīgi cirkulē pa limfvadiem. Jau pēc dažiem seansiem limfa kļūst šķidra, limfvadi paplašinās, veicinot tās vienmērīgu izkliedēšanos pa visām ķermeņa daļām. Šūnas, atbrīvojoties no liekā šķidruma un šlakvielām, kļūst mazākas, kas veicina arī pacienta apjomu samazināšanos. Procedūras rezultāts – ilgi gaidītais slaidums, skaistums un veselība, īpaši, ja tiek izmantota arī trenažieru zāle.

Firma Body Sport palīdz atgūt slaidākas formas dažu seansu laikā. Pirms procedūras tiek ņermti vērā pacienta veselības stāvokļa rādītāji, un ja nav kontrindikāciju – terapiju var uzsākt.