Kāju masāža: ātrs rezultāts, ilgtermiņa efekts

Tūska, varikozas vēnas, liekais svars, celulīts – visas šīs negatīvās parādības novērš kāju masāža. Tikai daži seansi palīdzēs padarīt kājas slaidākas, atgriezīsies viegluma un enerģijas sajūta. Lai šis efekts būtu vēl spēcīgāks – nepieciešams fitnesa klubs, kur masāžu var apvienot ar regulārām nodarbībām.

Firma Body Sport sniedz tādu pakalpojumu, ka profesionāla kāju masāža. Mūsu klientiem darbojas dažādas programmas, un katra no tām ir pierādījusi savu efektivitāti.

Kāju masāžas procedūras galvenie veidi

  • Kāju masāža varikozes gadījumā. Papildus pamata ārstēšanai, varikozo vēnu gadījumā ir paredzēta speciāla masāža. Tās mērķis ir veicināt aktīvu asinsriti vēnās un kapilāros, palielināt muskuļu tonusu, uzlabot audu stāvokli.
  • Kāju masāža novājēšanai. Šī kursa mērķis ir samazināt kāju apjomu, atbrīvoties no celulīta un tūskas. Regulāru seansu veikšanas rezultāts būs slaidas kājas.
  • Ārstnieciskā kāju masāža. Ietver sevī masāžas seansus, lai novērstu tādas nepatīkamas parādības, kā krampji, pēctraumatiskais simptoms, saišu sastiepumi. Tāpat, šī procedūra kavē artrozes attīstību un varikozo vēnu paplašināšanās parādīšanos.
  • Pēdu masāža. Pareiza pēdu masāža ļauj novērst dažādus simptomus un pat tikt vaļā no dažām slimībām, piemēram: galvas sāpes, aritmija, pazemināts vai paaugstināts asinsspiediens, satraukuma stāvoklis.
  • Kāju akupresūra. Šādi seansi novērš: balsta un kustību sistēmas saslimšanas, bronhītu, kuņģa čūlu, depresiju, miega traucējumus, galvassāpes, pārgurumu. Šī terapija var ievērojami uzlabot imūnsistēmu, atmiņu.

Profesionāla kāju masāža palīdz atbrīvoties no daudzām slimībām, ievērojami uzlabot ādas stāvokli uz limfas un asins cirkulācijas stimulēšanas rēķina, novērst tūsku un kavēt tās rašanos, palīdz ārstēt varikozo vēnu paplašināšanos. Pēc kāju masāžas kursa pacienti izjūt spēka un dzīvības enerģijas pieplūdumu. Sāpes atkāpjas, pazūd smaguma sajūta kājās, rodas vēlme dzīvot aktīvi un pilnvērtīgi. Kāju masāžas procedūru papildina vaksings – mūsdienīga apmatojuma novēršanas metode. Vaksings padarīs Jūsu kājas perfekti gludas un pievilcīgas.

Fitnesa klubs Body Sport piedāvā visus šos pakalpojumus.

Mēs izdarīsim visu Jūsu skaistumam un veselībai.