Vaksings no Body Sport – neticams rezultāts īsā laikā

Ir vairāki iemesli, kāpēc meitenes un sievietes vēlās tikt vaļā no nevēlamā ķermeņa apmatojuma. Pirmkārt, estētiskā puse. Otrkārt, ļoti svarīga ir higiēna. Nepieciešams uzturēt tīrībā bikini zonu un paduses, jo var rasties kairinājums un dažkārt pat dažādas ādas slimības. Šajā gadījumā var izmantot tādu procedūru, kā vaksings, kuru iespējams saņemt mūsu fitnesa centrā Body Sport. Šobrīd dotā procedūra ir ļoti populāra un pieprasīta. Turklāt, pie mums saņemama arī muguras masāža, kuru veic pieredzējuši masieri.

Ja iziesiet vaksinga procedūru mūsu fitness klubā Body Sport, rezultāts būs šāds:

  • Vaksings ideāli piemērots liekā apmatojuma noņemšanai gan uz kājām, gan padusēs, gan bikini zonā. Turklāt, šī procedūra ir pieprasīta arī tajā gadījumā, kad nepieciešams atbrīvoties no ūsiņām uz virslūpas un pārlieku kuplām uzacīm.
  • Vaksings ir noderīgs, lai atbrīvotos no ļoti cietiem matiņiem, tāpēc matu tipa noteikšana nav nepieciešama.
  • Pateicoties vaska stiprajai iedarbībai, matiņi ar katru procedūru paliek aizvien plānāki un vājāki, kā rezultātā atbrīvošanās no tiem kļūst vienkāršāka un ātrāka. Turklāt matiņi sāk augt lēnāk.

Jums vajadzētu zināt, vaksings ir iespējams jebkurai ķermeņa daļai. Procedūras procesā notiek šķidrās vaska masas uzklāšana uz ādas. Pēc kāda laika vasks sacietē un to norauj kopā ar nevēlamajiem matiņiem, izmantojot speciālas papīra vai auduma strēmeles. Pēc vaska depilācijas efekts saglabājas vidēji 6-12 nedēļas, ja šo procedūru veiksiet mūsu fitness klubā Body Sport.

Tomēr, lai arī šai metodei, kā atbrīvoties no nevēlamā apmatojuma, ir tik daudz pozitīvu aspektu, taču ir arī daži trūkumi. Procedūra ir diezgan sāpīga, tāpēc, ja Jūsu jūtīgums ir paaugstināts, nepieciešams atsāpināt apstrādājamo virsmu. Tāpat, ja āda ir ļoti jūtīga, nedrīkst izmantot karstu vasku.

Un vēl, pirms iziet šo procedūru, iepazīstieties ar kontrindikācijām. Tās ir: asinsvadu un vēnu saslimšanas, diabēts, labdabīgie veidojumi uz ādas, infekcijas saslimšanas, herpes, dažādas ādas slimības, kārpas, papilomas, dzimumzīmes un individuālā alerģija.

Ja Jums šādu problēmu nav, laipni lūdzam fitness klubā Body Sport.