Muguras masāža – labums visam organismam

Visefektīvākā, patīkamākā un populārākā ārstēšanas un dažādu saslimšanu profilakses procedūra ir muguras masāža. Laba masāža, tāpat kā fitness, paaugstina organisma tonusu, nostiprina veselību, padara ādu tvirtu, bet muguras muskuļus – stiprus.

Kā zināms, klasiskā muguras masāža ir neticami noderīga daudzu saslimšanu ārstēšanā. Tā novērš tūsku, atjauno bojātos ādas audus, paātrina asinsriti.

Ja Jūs nezināt, kur var veikt pareizu un pieejamu muguras masāžu, mūsu fitness klubs Body Sport aicina pie sevis. Turklāt, pie mums pieejama arī anticelulīta masāža, kura ir ļoti populāra mūsu klientu vidū.

Kādos gadījumos tiek nozīmēta muguras masāža? Tas ir sasprindzinājums un sāpes mugurā, mazkustīgs un sēdošs dzīves veids, radikulīts, osteohondroze, sāpes mugurkaulā, nepareiza stāja, skolioze, starpskriemeļu diska protrūzija, utt.

Pētījumi pierādījuši, muguras masāža, kuru veiksiet fitness klubā Body Sport, neticami noderīga cilvēka veselībai:

  • Tā pilnībā atjauno asinsriti organismā un ļoti labi atbrīvo muguras muskuļus pēc lielas fiziskās aktivitātes, novērš muguras muskuļu hipertonusu.
  • Nodrošina ātru stresa un emocionālās spriedzes noņemšanu.
  • Palielina endorfīnu līmeni, kas būtībā ir ķīmiski elementi cilvēka ķermenī, kuri dod labu efektu ārstējot dažādas hroniskas muskuļu saslimšanas. Endorfīni palīdz cilvēkam labi justies.
  • Muguras masāža nomierinoši iedarbojas uz nervu sistēmu.
  • Paaugstinās muskuļaudu šķiedru elastīgums.
  • Paaugstinās darba spējas un organisma kopējais tonuss.
  • Pateicoties muguras masāžai būtiski palielinās locītavu kustību diapazons.

Taču, Body Sport darbinieki noteikti brīdina pacientus, ka muguras masāžai ir arī kontrindikācijas. Tās ir iekaisuma slimības, audzēji, ādas sēnīšu un infekcijas saslimšanas, drudzis. Mēs vienmēr to atgādinām mūsu pacientiem.

Ja Jūs nolemsiet iziet tādu procedūru kursu, kā muguras masāža, anticelulīta masāža, laipni lūdzam pie mums uz fitness klubu Body Sport. Pie mums strādā tikai pieredzējis un kvalificēts personāls, kurš savus pakalpojumus sniedz augsti profesionālā līmenī.