Sejas masāža no Body Sport – vienmēr būsiet jaunas un skaistas!

Kā tikai sievietei acu rajonā, uz lūpām, pieres parādās pirmās grumbiņas, tā viņa uzreiz sāk risināt jautājumu – kā kļūt jaunākai. Dažas uzreiz iegādājas ādu atjaunojošus krēmus no atpazīstamiem ražotājiem, cerot uz brīnumu; citas – uzsāk kosmetoloģiskās procedūras, kuras sola ātru un efektīvu risinājumu. Taču ir vēl viena ļoti iedarbīga metode – sejas masāža. Tāpat kā klasiskā masāža, šī procedūra padara ādu tvirtu, elastīgu, paildzina jaunību, izlīdzina grumbiņas.

Ja Jūs izlēmāt veikt speciālo sejas masāžu pret grumbām, laipni lūdzam uz mūsu sieviešu fitness klubu Body Sport. Mēs esam pārliecināti – sejas masāža palīdzēs Jums kļūt jaunākai. Pie mums strādā pieredzējušie un kvalificētie masieri, kuri teicami to visu pārzin. Jūs varat droši uzticēt viņiem savu seju.

Sejas masāža, unikāla procedūra pēc savas iedarbības uz ādu, ir vienkāršs, taču iedarbīgs veids, kā atbrīvoties no vecuma un mīmikas grumbām.

Sejas masāžas labums

Ar ko tad ir tik laba sejas masāža, kāda ir tās iedarbība?

  • Āda iegūst tonusu.
  • Būtiski nostiprinās muskuļaudi un pateicoties tam pazūd nokārušās ādas sindroms.
  • Daudz intensīvāk uzsāk darboties vielmaiņas procesi – āda daudz vairāk saņem barības vielas, kā rezultātā aktīvāk sāk izstrādāties elastīns un kolagēns, āda kļūst tvirta, izgludinās visas grumbiņas.
  • Sejas masāža ir labākā profilakse pret grumbu veidošanos.
  • Izzūd sejas ādas tūska.
  • Pateicoties masāžai āda atslābinās, tiek noņemta spriedze, tāpēc grumbas izlīdzinās.
  • Regulāra un pareiza sejas masāža dod teicamu efektu.

    Taču ir svarīgi saprast, dotajai procedūrai ir arī dažas kontrindikācijas. Tās ir herpess, kārpas, lielas dzimumzīmes, hemofīlija, vaļējas brūces un traumas, tāpat jebkurš iekaisuma process. Tas ir noteikti jāņem vērā pirms uzsākt procedūru. Noteikti saņemiet ārsta konsultāciju, lai būtu par 100 % pārliecināta, ka Jums ir pieejama sejas masāža.

    Ja izlēmāt iziet sejas masāžas kursu pie mums klubā Body Sport, Jūs pieņēmāt pareizu lēmumu. Turklāt, pie mums ir veicama klasiskā masāža un roku masāža, kā arī citas procedūras. Mēs zinām, kā padarīt Jūs jaunākas, skaistākas un iekārojamākas. Mēs vienmēr esam priecīgi gan jauniem, gan pastāvīgiem klientiem.