Muguras masāža labvēlīgi ietekmē cilvēka organismu un uzlabo pašsajūtu un garastāvokli

Muguras masāža ir ne tikai neticami patīkams process, bet arī ļoti noderīgs. Labums no tās ir vienkārši neaptverams – tiek veikts komplekss un daudzfunkcionāls efekts. Klasiskā masāža veic labvēlīgu ietekmi uz zemādas tauku slāni, uz ādu, saitēm, muskuļiem, locītavām, kā arī asinsrites, elpošanas, nervu un limfātiskām sistēmām. Tieši tāpēc, pēc šīs procedūras parādās neticams spēka un enerģijas pieplūdums. Protams, masāža var būt dažāda, iedarboties uz dažādām ķermeņa daļām, taču ikviens no masāžas veidiem labvēlīgi iedarbojas uz visu organismu. Ja Jums nepieciešama muguras masāža, kāju masāža vai jebkura cita masāža, rekomendējam atnākt uz mūsu sieviešu fitness klubu Body Sport. Pie mums strādā īsti sava aroda profesionāļi ar lielu darba pieredzi, tāpēc ikviena daiļā dzimuma pārstāve var viņiem uzticēties.

Kādā veidā muguras masāža iedarbojas uz ādu?

  • Paaugstinās ādas-muskuļu tonuss, āda piesātinās ar skābekli.
  • Uzlabojas sviedru un tauku dziedzeru sekrēcijas funkcija.
  • Aktivizējas ādas asinsrite un limfas attece.
  • Notiek epidermas attīrīšanās no netīrumiem un ragveida plēksnītēm.
  • Uzlabojas vielmaiņa.

Tāpat klasiskā masāža veic entropo, trofisko, nomierinošo un tonizējošo iedarbību uz cilvēka organismu, nostiprina asinsvadu sieniņas, izvada no organisma dažādas šlakvielas un toksīnus, sakārto visu orgānu darbību, paātrina audu atjaunošanos, to tvirtumu un elastīgumu.

Turklāt, muguras masāža iedarbojas uz locītavām, dažu saslimšanu gadījumos samazina izveidojušos hipotrofiju vai būtiski palēnina tās attīstīšanos.

Ja regulāri veikt muguras masāžas kursus sieviešu fitness klubā Body Sport, Jums uzlabosies asinsrite, izzudīs tūska, muskuļi būs tonusā, samazināsies spazmas. Tāpat, klasiskā masāža palīdz atbrīvoties no liekā svara, izveidot skaistu, slaidu figūru un nostiprināt imunitāti. Mēs ļoti gribam, lai visas sievietes būtu ne tikai pievilcīgas, bet arī veselas, un darīsim visu ko vien varēsim. Mēs garantējam, visiem mūsu masieriem ir liela pieredze un viņiem var droši uzticēt savu veselību. Mēs Jūs nepievilsim, un būsim priecīgi, ja atnāksiet vēl pie mums arī ar saviem tuviniekiem.