Pedikīrs no Body Sport – Jūsu kājas vienmēr būs koptas un skaistas!

Labi koptas kājas un rokas ir neatņemama katra veiksmīga cilvēka imidža sastāvdaļa. Un, ja no 19.gs vidus šo populāro pakalpojumu varēja izmantot tikai ļoti bagāti cilvēki, valstiski svarīgas personas, tad šodien pedikīrs, tāpat kā manikīrs, ir nepieciešams katram cilvēkam. Ja arī Jūs nolēmāt, ka nepieciešams rūpēties par kājām, rekomendējam atnākt uz sieviešu fitness klubu Body Sport. Pieredzējušie kluba meistari var piedāvāt ne tikai pedikīru, bet arī tādu pakalpojumu, kā vaksings, padarot Jūsu kājas koptas, maigas un gludas.

Pedikīrs nav uzskatāms par greznību: tagad šī procedūra ir pieejama, bet dažos gadījumos – pat nepieciešama. Ja to veikt regulāri, tā ļauj saglabāt kājas veselas un koptas. Pedikīrs ir ieteicams katru mēnesi.

Pedikīrs ir pēdu aprūpes higiēnas procedūra. Tā ir vajadzīga un noderīga ikvienam, jo ļauj uzturēt nagus, kā arī ādu uz pēdām un starp pirkstiem, veselīgā un normālā stāvoklī. Veicot pedikīru ir ieteicams pārklāt nagus ar laku, jo tās kārtiņa būtiski samazina iespēju inficēties ar kādu sēnīšu slimību.

Kāpēc pedikīru būtu jāuztic veikt Body Sport meistariem?

  • Profesionālie meistari ir ļoti pieredzējuši šajā jomā. Viņi var viegli un bez sāpēm novērst tādu problēmu, kā ieaudzis nags.
  • Fitness centrā Body Sport pēc katra klienta noteikti notiek pilnīga visu instrumentu sterilizācija, tāpat ļoti stingri tiek ievēroti antiseptikas noteikumi.
  • Veicot pedikīru salonā, sieviete atpūšas, bauda mūziku, lasa, tas ir - vairāk laika velta sev.
  • Ir plašas iespējas veikt pilnvērtīgu kāju pēdu un nagu aprūpi: kopā ar ādas cietās ragveida kārtiņas noņemšanu, kutikulas apstrādi, vēlamās naga formas veidošanu, meistari veic masāžu, apstrādā tulznas, uzliek dažādus pārklājumus, utt.

Pedikīra rezultāti fitness klubā Body Sport:

  • Glīti nagi un pēdas.
  • Pazūd tulznas un varžacis.
  • Pēdu āda kļūst maiga un mīksta.
  • Kāju ārējais izskats kļūst perfekts.

Profesionālas kvalitātes pedikīrs klubā Body Sport – tā ir lieliska profilakse pret visdažādākajām sēnīšu slimībām, plaisāšanu un nagu ieaugšanu.

Ja Jums ir nepieciešams pedikīrs vai vaksācija, nāciet pie mums. Mēs esam pārliecināti, ja izmantosiet mūsu pakalpojumus kaut vienu reizi, Jums gribēsies šeit atgriezties vēl un vēl. Pakalpojumu kvalitāte, to izmaksas un daudzveidība Jūs patīkami pārsteigs.