Pedikīrs sieviešu klubā Body Sport – palutiniet sevi

Nevajag uzskatīt pedikīru par kaut kādu greznību, jo patiesībā tā ir ļoti noderīga procedūra. Gadījumā, ja to veic savlaicīgi, kopā ar tādu procedūru, kā kāju masāža, ir iespējams saglabāt savas kājas veselas, skaistas, labi koptas. Pedikīrs ir veicams katru mēnesi. Sieviešu klubs Body Sport ar lielāko prieku piedāvā plašu pakalpojumu klāstu saviem mīļajiem klientiem. Tie ir: pedikīrs, kāju masāža, kā arī daudz kas cits.

Pedikīrs – tā ir higiēniska procedūra pēdu aprūpē. Tā dod lielu labumu, jo palīdz uzturēt labā stāvoklī nagus, pēdu ādu, kāju pirkstus. Procesa laikā tiek apgriezti nagi, likvidētas varžacis, tulznas, raga slāņa pārpalikumi. Kvalitatīvi veikts pedikīrs padara kājas pievilcīgas, maigas. Ja izvēlās atklāta tipa sandales, spilgti lakotus nagus, uzmanība meiteņu kājām tikai pieaugs. Ļoti svarīgi ir saprast, pedikīrs ir nepieciešama procedūra, lai kājas būtu pievilcīgas un pēdas veselas. Var iedomāties, kājas veselu dienu tiek pakļautas apavu berzei un spiedienam, bet mehāniskās iedarbības rezultātā pēdu āda kļūst raupjāka, parādās varžacis, tulznas, plaisas. Profesionāls pedikīrs viegli atrisina šīs sieviešu problēmas. Ja vēl klāt būs kāju masāža, Jūs sev sniegsiet nenovērtējamu pakalpojumu.

Kāpēc pedikīrs sieviešu klubā Body Sport ir tik izdevīgs Jums?

  • Atkarībā no Jūsu pēdu vajadzībām, meistari izvēlēsies optimālākos kosmētikas līdzekļus.
  • Tiek garantēta individuāla pieeja katram klientam. Lai to izdarītu, Jūs varat pasūtīt jebkura veida pedikīru: klasisko, aparātu, skābes, spa-pedikīru.
  • Strādājot meistari var veikt ļoti daudzus nagu pārklājuma, dizaina variantus.
  • Pie mums strādā speciālisti ar lielu darba pieredzi, kuri pilnībā pārzin dažāda veida pedikīra metodikas. Turklāt, viņi pastāvīgi paaugstina savu kvalifikāciju, pēta tirgus jaunumus, mūsdienīgās tehnoloģijas, materiālus, tāpēc mēs vienmēr esam jauno modes tendenču kursā, un saviem klientiem piedāvājam vislabāko.
  • Mēs garantējam drošu procedūru. Visi meistara instrumenti iziet vairākus apstrādes etapus, pēc tam tiek sterilizēti.
  • Pedikīra cenas Jūs patīkami pārsteigs.

Atnāciet, būsim priecīgi Jūs redzēt pie mums Body Sport!