Vaksācija no Body Sport – tās priekšrocības un īpatnības

Vaksācija ir viena no visbiežāk izmantojamajām metodēm, lai atbrīvotots no liekajiem matiņiem. Šīs procedūras pamatprincips ir – nevēlamā apmatojuma likvidēšana neiznīcinot apmatojumu pilnībā. Ja bikini zonas vaksācija būs regulāra, apmatojums tiks traumēts, ka rezultātā matiņi kļūs trausli un to daudzums samazināsies. Vaksācija tiek izpildīta ar dažāda veida sveķiem, vasku. Tā kā šādas produkcijas ražotāju ir daudz, izvēle ir ļoti liela, tiek rekomendēts vaska izvēli un procedūras veikšanu uzticēt profesionāļiem ar lielu darba pieredzi. Šādi meistari strādā sieviešu klubā Body Sport.

Izvēloties šo procedūru jāņem vērā, tā ir diezgan jūtīga procedūra. Taču, tas lielā mērā ir atkarīgs no apstrādājamās zonas un individuālā sāpju sliekšņa.

Ko klientiem dod vaksācija sieviešu klubā Body Sport?

  • Ja procedūra notiks regulāri, pēc kāda laika matiņi kļūs vājāki, tievāki, un tad izzudīs pavisam.
  • Procedūras efektivitāte ir ļoti augsta. Ja kosmetologu apmeklēsiet trīs reizes nedēļā, ļoti ātri ieraudzīsiet rezultātu.
  • Iekaisuma risks ir samazināts līdz minimumam, jo vaskā ir dabīgi antiseptiķi.
  • Vasks tiek izvēlēts atkarībā no ādas tipa.

Starp daudzajām priekšrocībām, kas piemīt vaksācijai no Body Sport, ir jāizceļ šādas:

  • Lieliska cenas un pakalpojuma kvalitātes attiecība.
  • Izpildīšanas vienkāršība.
  • Vaksings spēj uzvarēt pat ļoti cietus matiņus, tāpēc matu tips iepriekš nav jānosaka.
  • Dotā procedūra ir ideāla lieko matiņu likvidēšanai jebkurā ķermeņa vietā, taču vispieprasītākā ir bikini zonas vaksācija.

Taču, pirms pieraksta uz procedūru, vajadzētu iepazīties ar tās kontrindikācijām. Starp tām ir procedūras sāpīgums, īpaši tiem, kam ir zems jūtīguma slieksnis. Tāpēc ļoti svarīgi ir pirms vaksācijas veikt apstrādājamās zonas anestēziju. Turklāt, ja ir ļoti jūtīga āda, nedrīkst izmantot karstu vasku. Un pats galvenais, nevajag veikt šo procedūru mājas apstākļos, bet labāk uzticēt to mūsu sieviešu kluba profesionāļiem. Meistari, kuri strādā pie mums, izdarīs visu iespējamo, lai Jūs būtu apmierināti ar iegūto rezultātu, un vēl daudzas reizes atnāktu pie mums.