Fitnesa klubs palīdz iegūt veselību un draugus

Fitnesa klubs, tā apmeklējumi dāvā veselību un jaunus draugus. Visi aktīvās atpūtas mīlētāji uztur draudzīgas attiecības arī ārpus kluba sienām. Veselīga dzīves veida piekritējiem vientulība nedraud.

Viņi izpalīdz viens otram grūtā brīdī, fitnesa klubs palīdz veidot draudzīgas saskarsmes attiecības. Tas apvieno cilvēkus, kuri vēlas dzīvē ko sasniegt. Apvieno ļaudis ar aktīvu dzīves pozīciju, sekmē karjeras kāpumu.

Jebkurš mūsdienu cilvēks saprot: par savu ķermeni ir jārūpējas, tam nodrošinot sportiskas formas. Liekie kilogrami var kaitēt arī karjerai un negatīvi ietekmēt dzīves ilgumu. Visas procedūras, ko piedāvā fitnesa klubs, ļauj katram tā apmeklētājam iegūt slaidu augumu un vingru stāju. To cilvēku personīgā dzīve, kuru dzīvē nozīmīgs ir fitnesa klubs, ir maksimāli piesātināta. Skaists un graciozs augums var vienīgi sekmēt attiecības ar otru pusi veiksmīgai laulības dzīvei.

Parasti fitnesa klubs ietver:

  • vienu vai vairākas trenažieru zāles, kuras ir atvērtas visu diennakti;
  • saunu;
  • masāžas kabinetus;
  • solāriju u.c.

Cenas par pakalpojumiem, kuros iekļauta arī kāju masāža un muguras masāža, ir maksimāli demokrātiskas.

Latvijas fitnesa klubs ir piesaistījis augsti kvalificētus profesionālus trenerus.

Latvijas fitnesa treneri ir guvuši augstu profesionalitāti, pielietojot īpašas trenēšanas metodes. Latvijas fitnesa apstākļos tiek adaptēti un pielietoti tādi Eiropā un ASV populāri vingrošanas kompleksi, kā kalanētika, kas balstīta uz rūpīgi izvēlētiem jogas vingrinājumiem.

Bez tam treneri ir arī ļoti veiksmīgi psihologi un pretīmnākoši jaunpienācējiem, kuri parasti ar grūtībām mēdz iekļauties kolektīvā. Jaunajiem sportotājiem kluba treneri un apsardzes darbinieki, kā arī ilgstoši kluba apmeklētāji velta īpašu uzmanību.

Ja būsiet sastiepis muguru, roku vai kāju, netiks atteikta muguras masāža, roku vai kāju masāža, kā arī konsultācija, kā veicami kādi no vingrojumiem. Treneris ir izveidojis speciālu individuālo programmu gan meitenēm, gan puišiem, kā arī cilvēkiem jau gados. Bez uzmanības neizpaliek arī katra individuālais veselības stāvoklis.

Bez nodarbībām, kuras rada muskuļu sasprindzinājumu un slodzi, ir paredzēti relaksācijas elementi. Kvalitatīva muguras masāža, roku un kāju masāža, kā arī slodzes nomaiņa ļauj izvairīties no muskuļu sāpēm nākamajā dienā pēc treniņa apmeklējuma.