Fitness var būt dažāds, bet vienmēr tas ir lietderīgs

Sporta nodarbības ir nepieciešamas katrai mūsdienīgai sievietei, kura vēlas iespējami ilgāk saglabāt savu veselību un justies jauna ne tikai garīgi, bet arī fiziski. Nav novērtējams lietderīgums, ko sports un fitness spēj sniegt sieviešu organismam. Mūsdienās visoptimālākais veids, kā nodrošināt savam ķermenim fizisko slodzi, ir fitnesa klubu apmeklēšanas iespēja. Mūsu klubā jebkurš var piemeklēt savu sportošanas virzienu, kas maksimāli atbilstu personīgajām vajadzībām un vēlmēm. Fitnesa klubs BodySport piedāvā nodarbību apmeklējumus dažādos populāros sporta virzienos, piemēram, tādos, kā vēderdejas, pilates, fitnes-joga, dažādi aerobiku veidi, kalanētika, spēka vingrinājumi trenažieru zālē un daudz cita.

Pastāv ļoti daudz pamatotu iemeslu, pateicoties kuriem fitness piesaista aizvien vairāk savu piekritēju:

  • Ir zināms, ka sports – tas ir labākais veids, lai kontrolētu savu svaru, uzturētu pastāvīgu ķermeņa tonusu un mundru noskaņojumu. Nekādas novājēšanas diētas, kuras parasti nodrošina ķermeņa svara samazinājumu vienīgi badošanās periodā, nespēj sagādāt tik stabilus rezultātus, kā fitness. Nemaz jau nerunājot par sporta iedarbīgumu uz sievietes veselības un emocionālo stāvokli.
  • Regulāras fitnesa nodarbības ļauj sievietēm praktiski vienmēr iegūt slaidu augumu. Sevišķi efektīvas var būt tās programmas, ko instruktors izstrādā individuāli.
  • Mūsdienās fitness sievietēm piedāvā dažādus variantus (pilates, joga, vēderdejas), no kuriem ir viegli izvēlēties sev piemērotāko, kas būs gan optimāls ķermenim, gan veselībai, kā arī sniegs baudījumu.
  • Uzsākot regulāru trenēšanos, jau pēc neilga laika būs jūtama fiziskās pašsajūtas uzlabošanās. Jo fitness palīdz ne tikai kļūt skaistām, bet arī uzlabo veselību. Pārdomātas un regulāri atkārtotas fiziskās slodzes stiprina organismu, piešķir izturību, kā arī uzlabo gaitu un stāju.

Ja nejūtat pārliecību, ka tradicionālie aerobikas virzieni un spēka vingrinājumi trenažieru zālē spēs jums nodrošināt iecerētos panākumus, sagādās baudu, izmēģiniet tādu fitnesa veidu kā, piemēram, vēderdejas.

Vēderdejas – tas ir dažādu plastisku un ritmisku kustību apvienojums vidējai ķermeņa daļai un visam ķermenim. No seniem gadsimtiem cēlušās vēderdejas – labākais veids, kā iegūt lokanumu, regulēt svaru un pārvērst savu augumu, sadalot zemādas tauku slāņus. Daudzi speciālisti ir pārliecināti, ka vēderdejas – tas ir brīnišķīgs instruments sieviešu rokā, lai uzturētu savu veselību, regulētu zarnu trakta darbību un normalizētu asinsriti mazajā iegurnī. Un tas ne tikai palīdzēs iegūt labu stāju un skaistu gaitu, bet arī spēcīgu vēdera presi, elastīgus muskuļus, veselīgus asinsvadus un brīnišķīgu sejas krāsu.