Grupu sporta nodarbības sievietēm

Grupu nodarbības – tā ir lieliska iespēja pievērsties fiziskām aktivitātēm jebkurā dienas laikā, kā arī uzlabot veselību, zaudēt svaru un koriģēt savu figūru. Īpaši izstrādātas programmas un vingrojumu tehnikas nodrošinās fizisko slodzi gandrīz visām cilvēka muskuļu grupām, kā arī šāda veida nodarbības ir piemērotas dažāda vecuma sievietēm. Vēl grupu nodarbības veicina sirds un asinsvadu sistēmas darbības uzlabošanos un ļauj sasniegt nepieciešamo rezultātu maksimāli īsā laikā.

Fitnesa grupu nodarbības disciplinē, stimulē neatpalikt no citiem, kā arī vairo vēlmi uzlabot savus rezultātus. Šādā veidā Jūs daudz ātrāk sasniegsiet vēlamo efektu. Turklāt tā ir lieliska iespēja iepazīties ar jauniem cilvēkiem un paplašināt savu interešu loku.

Grupu sporta nodarbības notiek trenera vadībā, kurš kontrolē visu vingrojumu un kustību kompleksu izpildi, kā arī velta uzmanību katram, kurš tos veic nepareizi. Viņš palīdzēs Jums saglabāt vajadzīgo ritmu un sniegs ieteikumus saistībā ar pareizu uzturu. Zemas intensitātes treniņi pamazām kļūst dinamiskāki, ritms paātrinās, notiek pāriešana uz augstāku grūtības pakāpi, tādējādi nodrošinot treniņa efektivitātes palielināšanos.

Body Sport – optimāli apstākļi grupu nodarbībām

Nodarbības notiek tīrās, lieliski aprīkotās sporta zālēs ar labu apgaismojumu. Tās ir aprīkotas ar visiem nepieciešamajiem trenažieriem un sporta inventāru pietiekamā daudzumā, lai varētu nodrošināt grupu nodarbības. Tas paver plašas iespējas vingrojumu kombinācijai, kas ļauj pāriet no vieglākiem uz spēka vingrojumiem (ar palielinātu slodzi) un atpakaļ, tādējādi trenējot un stiprinot:

  • dažādas cilvēka muskuļu grupas;
  • balsta un kustību aparātu;
  • sirds un asinsvadu sistēmu.

Nodarbības notiek visas dienas garumā dažādos laikos un praktiski gandrīz katru dienu. Jūs varat izvēlēties sev piemērotāko nodarbību apmeklēšanas variantu. Nepieciešamības gadījumā to var pielāgot Jūsu individuālajām vajadzībām.

Pierakstīties uz nodarbībām fitnesa klubā Body Sport var, zvanot pa tālruni vai sūtot e-pasta vēstuli, kā arī Jūs varat personīgi apmeklēt mūs klātienē. Vēl Jūs varat iegādāties abonementu, izvēlēties ērtu apmeklējuma laiku un treneri, kurš vadīs nodarbības, kā arī to veidu - aerobiku, fitnesu vai kombinēto variantu.

Body Sport nodrošina pilnu pakalpojumu klāstu, kas nepieciešams pilnvērtīgām grupu nodarbībām.

Sazinies ar mums. Gaidīsim Jūsu zvanus un pieteikumus.