Kāju masāža – efektīvs līdzeklis celulīta apkarošanā

Kāju masāža var būt paredzēta dažādiem mērķiem. To pielieto kāju noguruma, muskuļu spriedzes, pietūkuma un locītavu sāpju novēršanai. Anticelulīta masāža – tas ir lielisks veids, kā atbrīvoties no celulīta un liekā svara gurnu un kāju ikru zonās. Un visbeidzot, masāža – tā ir patīkama un relaksējoša procedūra, kas spēj dāvāt labsajūtu un sekmēt efektīvāku un pilnvērtīgāku atpūtu.

 

Šajā rakstā runa ir tieši par anticelulīta masāžu, kas tiek veikta sporta klubā “Body Sport”.

Kaitīgi ieradumi, hipodinamija un nepareizs uzturs – lūk, iemesli, kas sekmē celulīta veidošanos. No tā ir grūti izvairīties, ar vājēšanu nebūs pietiekami. Ir zināms, ka celulīts piemeklē arī slaidas meitenes, tāpēc runa ir nevis par zemādas tauku slāņa lielumu, bet tā struktūru. Tauku šūnām noslāņojoties, āda zaudē savu tvirtumu un zem tās ir skaidri pamanāmi negludumi un bedrītes. Pieredzējuša masiera uzdevums ir šo celulīta slāņu “šķelšana”, asinsrites uzlabošana problemātiskajās vietās, ādas vingruma un elastīguma atjaunošana. Regulāras un profesionāli veiktas masāžas rezultātā var sasniegt ievērojamus panākumus. Celulīts pakāpeniski nogludināsies, ķermeņa problemātiskās zonas efektīvi atbrīvosies no liekā tauku slāņa, tas ir jo sevišķi veiksmīgi panākams, ja masāža tiek apvienota ar fiziskajām aktivitātēm un veselīgu uzturu.

Celulīts, slimība vai kosmētiska rakstura nepilnība?

Daudzi mediķi uzskata, ka celulīts – tā ir tauku šūnu veidojuma īpatnība sievietēm un šai parādībai nav nekā kopīga ar saslimšanām. Patiesībā celulītam, tāpat kā daudzām citām slimībām, piemīt 4-as stadijas, un ja par pirmajām divām nevajadzētu īpaši uztraukties, tad trešā un ceturtā stadija ne tikai nopietni apdraud ārējo izskatu, bet arī veselību. Tieši tāpēc cīņa ar “apelsīna miziņas” veidošanos uz ķermeņa ir jāuzsāk vēl pirms tās parādīšanās. Ir arī tā saucamā pirmscelulīta stadija. Tā ir vienkārši nosakāma – āda ir ar roku jāsarauc, un ja virsma ir nevienmērīga, tad šāds simptoms liecina, ka ir sākušies nevēlamas izmaiņas taukšūnu struktūrā.

Kāju masāža sniedz augstu efektivitāti cīņā ar celulīta apkarošanu, tā novēršanai patērējamais laiks atkarīgs no šīs parādības izpausmes pakāpes. Sevišķu efektu sagādā procedūras, kuras tiek veiktas speciālos masāžas centros. Masiera prasmīgās roku kustības, pielietojot krēmus un gēlus, palīdz ātri atjaunot iepriekšējo ķermeņa skaistumu un veselību.

Sporta kluba “Body Sport” piedāvātie pakalpojumi:

  • nomierinoša kāju masāža;
  • profesionāla anticelulīta masāža;
  • masāža, izmantojot speciālus krēmus un gēlus, kas uzlabo asinsriti audos un sekmē problemātisko zonu novēršanu, padarot tās slaidākas.